Kuplivaa kevättä!


 Kuplat kuuluvat kevääseen, ja raikkaat kuohuviinit ovat viime vuosina raivanneet tiensä myös ruokapöytiin. Eikä ihme, sillä kuohuviinien ja samppanjoiden joukosta löytyy sopiva vaihtoehto joka tarpeeseen: alkudrinkiksi ruokahalun herättäjänä, pääruoan kanssa niin liha, kala- kuin kasvisvaihtoehdoille, jälkiruokien makuja korostamaan. Ja mikäpä olisi parempi yhdistelmä kuin keväinen ilta, hyvät ystävät ja kupliva kuohujuoma! Ohessa esittelemme muutaman vaihtoehdon eri tilaisuuksiin. 

 Jaume Serra Oodi Vapaudelle Cava Semi Seco, vmh 10,48€ 

Suomi 100 -juhlavuoden juomaksi nimetty, pehmeä ja kepeä espanjalainen kuohuviini. Puolimakea, keskihapokas juoma sopii erityisen hyvin seurusteluun ja esimerkiksi itämaisten ruokien oheen. 

 Bistrot Chic Brut, vmh 11,99€ 

Erittäin kuiva ja sopivan hapokas kuohuviini on kruunukorkkinsa ansiosta kevään piknik-hetkien ja -retkien ilo. Pirteä ja hedelmäinen vaihtoehto Ranskasta. 

 Valdo Marca Oro Millesimato Prosecco Rosé Brut 2019, vmh 12,49€ 

Miksi et valitsisi kesäisen pirteää rosé-kuohuviiniä Italiasta! Tämä juoma soveltuu eritysen hyvin vähärasvaisen kalan ja salaatin oheen sekä seurustelujuomaksi valoisiin iltoihin terassilla tai puutarhassa. 

 Roger Goulart Organic Reserva Cava Brut 2018, vmh 19,53€ 

15 kuukautta kypsytettu elegantti cava sopii monipuolisesti erilaisten ruokalajien yhteyteen. Tämä luomutuote on valmistettu perinteisellä samppanjamenetelmällä. Maku on hedelmäinen, raikas ja miellyttävä. 

 Philipponnat Royale Réserve Rosé Champagne Brut, vmh 28,99€ 

Vivahteikas ja ryhdikäs samppanja puolikkaassa pullossa. Pienen ja laadukkaan tuottajan pinot noir -pohjainen vaihtoehto. Runsas ja hedelmäinen maku soveltuu hyvin esimerkiksi savustetun kalan, vasikan, lampaan ja marjaisten jälkiruokien kanssa. 

 Pommery Royal Champagne Brut, vmh 41,99€ 

Tämä samppanja pysyy kylmänä neopreenipakkauksessa ja soveltuu sen tähden erityisen hyvin esimerkiksi tuomisiksi tai piknik-evääksi. Kuiva ja sitruksinen maku soveltuu erityisen hyvin äyriäisten ja kalan oheen, mutta myös seurusteluun. 

 

Tuotteiden maahantuonti ja tiedustelut: 
Social Wines 
www.socialwines.fi 
Vinunic Finland 
www.vinunic.fi 

Jaa tämä artikkeli


Vapaa-aika