Kun puhtaus on kunnia-asia


Vesikalusteet ovat kehittyneet huimasti tullen osaksi sisustuskokonaisuutta. FM Mattsson Mora Groupilla palvelulupaukset pitävät ja kosketusvapaat hanat lisäävät suosiotaan niin julkisissa tiloissa kuin kodeissakin. Alalla ainutlaatuiset IOT-ratkaisut ovat konkreettinen osa vastuullista toimintaa. 

Jos Ruotsissa katsot kylpyhuoneeseen tai keittiöön, bongaat melko varmasti FM Mattsson Mora Groupin hanat ja suihkut. ”Suomessakin meillä on yhä vankempi jalansija. Useat rakennusliikkeet ovat jo asiakkaitamme ja tukkuliiketoimintamme kasvaa vahvasti. Vahvabrändiset, laadukkaat tuotteemme vastaavat nykykuluttajien tarpeisiin. Lisäksi satsaamme todella voimakkaasti brändimarkkinointiin, asiakaspalveluun ja jälkimarkkinointiin”, kertoo FM Mattsson Mora Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Helminen. 

Energiankulutuksen optimointia täysin uudella tavalla 

Vedenkulutuksessa ja -lämmityksessä pienikin vähennys säästää luontoa ja energiakustannuksia. ”Kehittämämme ainutlaatuinen IOT-pohjainen water management system-ratkaisu kerää reaaliaikaista vedenkulutustietoa pilveen ja lähettää automaattisesti hanojen spesifioidut vikailmoitukset reaaliajassa, mikä on valtava etu varsinkin julkisissa tiloissa parantaen hanojen käyttövarmuutta ja turvallisuutta. Myös hanojen eri asetusten tekeminen etänä yhdellä kertaa kiinteistöön helpottaa koko vesikalustekannan hallintaa”, Helminen kuvailee.

Erityisesti nyt korona-aikana kosketusvapaiden hanojen merkitys on ymmärretty. ”Vaikka kosketusvapaa hana olisikin hankittu aikoinaan vedensäästön merkeissä, nyt siitä saatava hyöty vähintään tuplaantuu.” 

Käyttämättömien vesipisteiden hygieniahuuhtelu onnistuu myös mobiilisti ajastettuna. ”Näin estetään mahdollinen bakteerikasvusto putkistoissa”, Helminen sanoo. 

Ruotsalaisten FM Mattssonin ja Moran sekä tanskalaisen Damixa -tuotemerkkien edustus on palkitsevaa, sillä brändit ovat innovatiivisia, laadukkaita ja muotokieleltään trendikkäitä. Alun perin ruotsalainen perheyritys FM Mattsson Mora Group on 155 vuodessa kasvanut maailmanlaajuiseksi pörssiyhtiöksi yhdellä perusajatuksella: 

”Pidämme aina asiakaslupauksemme”, Helminen vahvistaa. 

Jaa tämä artikkeli


Rakentaminen 2021