KUMURALAISUUS ON IHMISISTÄ VÄLITTÄMISTÄ


Kumuralla työntekijä on tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. ICT-projektijohtamiseen erikoistuneessa yrityksessä on ymmärretty, miten hyvä työpaikka syntyy. 

Kumura Oy on yksi harvoista suomalaisyrityksistä, joka on keskittynyt ICT-projektijohtamiseen. Se on myös yksi harvoista, joissa asetetaan työntekijä tärkeysjärjestyksessä asiakkaan edelle. 

”Ihmisläheinen ajattelu lähtee yrityksemme strategiasta. Meillä on aina ollut avointa porukkaa töissä, sellaisia, jotka sparraavat toisiaan. On ollut halua auttaa toisia. Minusta se on työssä tärkeintä”, Kumuran toimitusjohtaja Mikko Saastamoinen sanoo. 

Tämä ei ole vain kaunista sanojen helinää, vaan näkyy muun muassa yrityksen työntekijöille suunnatun kyselyn vastauksissa. Siellä puhutaan luottamuksen ilmapiiristä, lämpimästä ja hyväksyvästä työyhteisöstä, rentoudesta. Siitä, ettei kukaan hengitä niskaan. 

Uusia urapolkuja 

Saastamoinen on työskennellyt projektijohtamisen ja sen kehittämisen parissa 22 vuotta, joista 11 vuotta yrittäjänä. 

”Pidän projektityöstä, koska siinä on alku ja loppu. Jokainen projekti on oma seikkailunsa ja tarinansa. Jokaisessa on mahdollisuus oppia jotain ja toistaa opittuja asioita seuraavassa projektissa. Ihmiset saavat projektit onnistumaan.” 

Ja kun työntekijät sparraavat toisiaan, koko yhteisö kehittyy ja oppii. Lopulta hyötyvät kaikki, asiakkaatkin. 

Oppimiseen saatiin myös uutta volyymia, kun Kumura osti helmikuussa Adapro-nimellä toimivan Suomen Projekti- Instituutti Oy:n osake-enemmistön. Adapro keskittyy projektitoiminnan valmentamiseen ja kehittämiseen. 

”Kauppa tarkoittaa kumuralaisille loistavia kouluttautumismahdollisuuksia ja uusia urapolkuja valmennuspuolen saralla”, Saastamoinen vinkkaa. 

Kumura on kasvanut yrityskaupan lisäksi myös muuten. Nytkin on jatkuva haku päällä ihmisistä, joilla on vankkaa kokemusta ICT-projektijohtamisesta ja joilla on ihmisläheinen ote johtamiseen. 

KUMURA OY 

  • Suomen suurin projektitoiminnan kehittämisen ja ICT-projektien johtamisen asiantuntijaorganisaatio. 
  • Toimistot Espoossa, Tampereella ja Jyväskylässä, mutta työntekijöitä myös mm. Oulussa, Salossa, Joensuussa ja Vaasassa. 
  • Tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyspalvelut ja ergonomiset välineet myös etätyöhön. 
  • ICT-projekteja monilta toimialoilla julkisella ja yksityisellä sektorilla. 

Lue lisää Kumuran työmahdollisuuksista: kumura.fi/meille-toihin

Jaa tämä artikkeli


Suomen Kiinnostavimmat Työnantajat