Kruunu loistamaan


SYYSAPEA MIELI PIRISTYY kampaajakäynnillä. On uskomatonta, miten kasvoja pukevat kauniit, kiiltävät hiukset saavat koko kasvojen ilmeen piristymään. Siksi onkin aivan mahtavaa, että kampaamon huipputuotteita saa ostettua myös kotikäyttöön kohtuuhinnalla.

Kysyimme Kauneudenverkkokauppa.fi:n hiusstailisti ja kampaamokouluttaja Ari Heleniukselta muutamia vinkkejä syksyn ja lähestyvän talven hiusten kotihoitoon. Hyvä peruspohja kannattaa hankkia kampaamosta, mutta ammattilaiskädenjäljen lopputuloksesta saa nauttia paljon pidempään hyvällä kotihoidolla.

Satsaa kunnolliseen hoitoaineeseen

Inebrya Ice Cream -tuotesarjasta löydät laadukkaat italialaiset hiustuotteet hiustyypistäsi riippumatta. Ari haluaa nostaa Ice Cream -sarjasta kaksi tuotetta erityisesti framille. Ensimmäinen on kestohitti, klassikko, jota hiusstailisti esittää menestyksekkäästi joka keikalla blondiyleisölle.

Ice Cream -sarjan No Yellow shampoo on keltaisuutta poistava violettishampoo vaalennetuille ja harmaille hiuksille. ”Olen käyttänyt urani varrella paljon hyviä ammattilaistuotteita. Tämä taittaa tehokkaimmin keltaisuutta ja vastaavasti korostaa harmaita ja kylmiä sävyjä. Samalla sen käyttö saa hiukset kiiltämään upeasti, sillä tuotteen vahvasti pigmenttipitoista koostumusta on voimistettu silkkiproteiinilla ja viinirypäleen uutteilla, hyvin luonnonmukaisilla ainesosilla siis”, Ari kertoo.

Toinen Arin valinta Ice Cream -sarjasta on uutuustuote, josta epäilemättä tulee hitti. ”Ice Cream Deep Shine Mask -hoitoainetta kannattaa käyttää shampoopesun jälkeen. Se on hoitonaamio käsitellyille, vaurioituneille ja kuiville hiuksille. Tuote sisältää karitevoita, joka pehmittää ja kosteuttaa hiuksia tehokkaasti sulkien hiuksen”, Ari kuvailee.

Ekologista, kasvipohjaista – mutta tehokasta

Yhä useampi meistä haluaa käyttää kasvipohjaisia hoitotuotteita, jotka ovat hellävaraisia hiuksille ja hiuspohjalle. Juuri siksi Ari suosittaa Ice Cream Deep Shine –tuotteita sekä muita uutuustuotteita, sillä ne eivät sisällä sulfaatteja, parabeeneja, parafiinia tai silikonia. ”Silti ne ovat todella riittävän tehokkaita, ovathan ne alun perin suunniteltu italialaiselle karhealle hiukselle, joka todella tarvitsee kosteutta”, hän painottaa.

Joululahjaostoksille uuteen Kauneudenverkkokauppa.fi noutomyymälään

Paras joululahja tänä vuonna on itsellesi hankitut laadukkaat hiustenhoitotuotteet. ”Ja saa niitä toki ostaa lahjaksikin, mutta satsaa jouluna myös itseesi”, kuuluu Arin tärkein vinkki.

Helsingin Mäkelänkatu 4:seen on tänä syksynä avattu aivan uusi Kauneudenverkkokauppa.fi -noutomyymälä, jossa hiustenhoitotuotteiden lisäksi on Suomen laajin kynsitarvikkeiden valikoima. Kauneudenverkkokauppa.fi -verkkokauppaa ylläpitää Suomalainen Kauneusalan Yritys – SKY Group Finland.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hiukset