HAMPAAT KUNTOON KAUPUNKILOMALLA


Kreativ Dental Finland tarjoaa suomalaisille varman ja laadukkaan vaihtoehdon hoidatuttaa hampaansa yhdellä Euroopan johtavalla hammasklinikalla yhdistäen lomamatkan kiehtovaan Budapestiin.

UNKARISSA ON TODELLA KORKEATASOINEN HAMMASLÄÄKETIETEEN KOULUTUS.

Tietoisuus ja valinnanvapaus

Terveysmatkailusta tuli viimeistään trendi, kun EU mahdollisti hoitoon hakeutumisen mihin tahansa EU-maahan. ”Ei tarvitse olla mikään akuuttihätä, vaan voit valita esimerkiksi Unkarin hammashoitosi kohdemaaksi. Samalla lailla saa KELA-korvaukset Unkarissa tehdyistä hoidoista kuin Suomessakin”, kertoo Budapestilaisen Kreativ Dentalklinikan Suomen maa-agentti Nina Amanpour.

Asiakas saa kaiken palvelun omalla äidinkielellään. Klinikalla toimii suomen kielen tulkki ja hoitosuunnitelman sekä esimerkiksi laskuerittelyn saa tietysti suomeksi. ”Tulkki varataan kaikille potilaille ja hän on mukana vastaanottohuoneessa. Kaikki kirjallinen materiaali, mitä klinikalla on ja saa mukaansa ja mitä suomalainen potilas tarvitsee, on suomenkielellä”, mainitsee Amanpour.

Käytännössä Kreativ Dentalin terveysmatkailija hoitaa itsenäisesti vain omat lentonsa, sillä Nina varaa yöpymiset sopimushotelleista, kuljetukset paikan päällä Budapestissä ja tietysti aikatauluttaa kaiken hammashoitoon liittyvän. Ja siinä sivussa tulee kyllä katsottua hyvät ja edulliset lentovaihtoehdotkin asiakkaalle.

”Osallistumme jo 4.kertaa Matkamessuille (17.–20.1.2019) nyt tammikuussa. Ihmiset haluavat nähdä ja kuulla kasvotusten ja se onkin tärkeä kohtaamispaikka nykyisille ja tuleville asiakkaillemme”, kertoo Nina Amanpour.

24 h päivystys

Matkakumppani lomailee vaivattomasti mukana nauttien samoista eduista. Vaikka Kreativ Dental ei olekaan matkatoimisto, niin matkailijat saavat vinkit nähtävyyksiin Ninalta, hän auttaa ooppera- ja balettilippujen kanssa ja vinkkaa parhaimmat kylpylät, ravintolat ja muut näkemisen arvoiset kohteet Budapestissä ja ympäristössä.


”Me autamme ihan arkisissa asioissa. Joskus matkalle lähtee ihan ummikkoja ja jos vaikka illalla hotellilla tulee jotain selvitettävää, niin asiakkaat soittavat minulle ja minä juttelen respan kanssa asian selväksi. Meillä on tavallaan 24 h päivystys. Jos tulee jokin hätä ja itsellä vaikkapa englannin kieli ei taitu, niin silloin me olemme täällä aina tukena ja turvana. Kenelläkään ei tarvitse olla turvaton olo matkalle lähtiessä. Minulla ei ole ikinä puhelin kiinni. Tieto siitä, että koska tahansa voi soittaa, on tärkeää.”

Kreativ Dental klinikka on kolmen rakennuskompleksin muodostama hammassairaala.

Räätälöityä laatua

Isoissa hammasrestauraatioissa hintasäästö Unkarissa Kreativ Dental -klinikan hoidoissa voi olla jopa 50–70 % ja hinnan vuoksihan suomalaisetkin ovat käyneet hoidatuttamassa terveyttään mm. Virossa, Espanjassa ja Thaimaassa.

Mutta hintaakin tärkeämpää on laatu. Korkeatasoinen klinikka tunnetaan maailmalla ja mukana yritystoiminnassa on jo kolmas sukupolvi. Vuonna 1996 Budapestiin perustetun klinikan toiminta ja maine ovat kasvaneet kovaa vauhtia ja tänä vuonna avataan jo 3.laajennusosa; suu- ja leukakirurgiaan sekä nukutuksessa tehtäviin hoitoihin erikoistuva yksikkö.

Asiakkaita tulee yhteensä 17 maasta. Hyvästä hammashoidosta ja upeasta kaupunkikohteesta tullaan nauttimaan Pohjoismaiden ja Euroopan lisäksi Pohjois-Amerikasta ja Venäjältä.

”Unkarissa on todella korkeatasoinen hammaslääketieteen koulutus”, sanoo Nina Amanpour. Korkea laatu ilmenee meidän klinikalla mm. sillä, että hammaskruunut ja laboratorion tuotteet valmistetaan kaikki käsityönä, ja mikä tärkeintä, paikan päällä.

kreativdentalclinic.eu/fi/

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi Kauneus ja terveys Terveys