Koukuttavan puhdasta – vuokrapesurilla


Yli 30 000 tyytyväistä asiakasta kertoo pesurivuokrauspalvelun todella sujuvan. Juuso, Lotta ja Timo etsivät lisää yhteistyökumppaneita vuokrattavan pesurin noutopaikaksi, jotta yhä useampi saa patjat, sohvat, autonpenkit, asuntovaunun tai veneensä tekstiilit puhtaiksi.

Kunnollisella tekstiilipesurilla saa vuorokaudessa kodissa, mummolassa, mökillä tai veneessä puhdasta aikaan! Vuokrattava pesuri ei vaadi varastotilaa ja selkeä video-opastus auttaa siivoustumpeloitakin syväpuhtauden palkitsevalle polulle.

TAHROJA PATJOISSA? Punaviiniä matossa? Koiran tassunleimat sohvalla? Kullanmurun jättämä tahrakokoelma turvaistuimessa ja rattaissa? 

Ammattilaisten suosima tekstiilipesuri on pitkään ollut tuntematon apu arkisiivoojien keskuudessa. Usein tekstiilipesuri sekoitetaankin höyrypesuriin, mutta niiden käyttötarkoitukset ovat kuitenkin täysin erilaiset.

”Koville pinnoille sopiva höyrypesuri ei ole toimiva ratkaisu likaisille kangaspinnoille. Omaa tekstiilipesuria taas ei kannata ostaa kotiin, sillä riittävän tehokas laite, jollaista me vuokraamme, on kallis ja vie tilaa kotona. Vuorokaudeksi laitteen vuokraamalla ehtii hyvin pestä kotinsa likaiset tekstiilit. Peräti 98 % asiakkaistamme on antanut kiittävää palautetta laitteemme käytettävyydestä, pesutehosta, joustavasta vuokrauksesta sekä hinta-laatusuhteesta”, kertoo Wise Rental Services Oy:n toimitusjohtaja Juuso Taskila.

Tekstiilipesurilla kodin tekstiilipinnoille uusi elämä

Pesurinvuokraus on tehty helpoksi. ”Menet vain nettisivuillemme, syötät postinumerosi ja löydät lähimmän noutopisteen, joita on jo yli 70 Helsingistä Rovaniemelle. Käyttöohjeista, sähköpostiin tulevasta opastusvideosta ja asiakaspalvelustamme klo 10-19 saa tarvittaessa apua käyttöön ja vuokraukseen liittyvissä asioissa”, markkinointia hoitava Lotta Juusola kertoo.

Painehuuhteluperiaatteella toimivan tekstiilipesurin voi noutaa sopivasta vuokrapaikasta ja kuljettaa kotiin vaikka bussilla. ”Pesuri painaa noin kymmenen kiloa ja sen saa kantokassissa. Laite on noutopisteellä heti noudettavissa”, kertoo laitteiden huollosta vastaava Timo Rantala. Pesurin voi tilata myös pääkaupunkiseudulla kotiin toimitettuna. Ensimmäisen vuorokauden vuokra on 39 euroa ja seuraavat vuorokaudet saa halvemmalla. ”Laitteet ovat kestävää tekoa ja pesujälki tehokasta”, Timo tähdentää.

Puhdas vesi ja tekstiilipesuaine laitetaan kannettomaan säiliöön kantokahvan alle. Valkoiseen säiliöön laite imee likaveden. ”Moni kertoo palautteessaan hämmästyneensä, kuinka likaista vettä aivan puhtaalta näyttäneestä sohvasta irtosi”, Lotta paljastaa. 

Mikä parasta, tekstiilipesuri ei vain puhdista tekstiilejä hygieenisiksi vaan se samalla pidentää niiden käyttöikää ja raikastaa huoneilmaa. ”Pesuaine on tuoksuton, joten pesurin käyttö sopii myös allergikoille”, Juuso lisää.

Moni käyttäjistä on ensimmäisellä kerralla pessyt sohvan, runko- ja petauspatjat sekä mattoja. ”Seuraavalla kerralla homma usein laajenee autoon, veneeseen tai mökille – tai mummolavierailulle”, Juuso kertoo. 

Syväpuhdistava tekstiilipesurivuokraus onkin aihe, johon voi hyvällä omalla tunnolla koukuttua.

www.pesurivuokraus.fi 

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus