Kotona on nyt aikaa antaa hiuksille tehohoitokuuri


Kotioloissa piristystä voi hakea pienistä asioista. Ihon- ja hiustenhoitokuuri sopii tähän vuodenaikaan, jolloin hiukset, iho ja päänahka alkavat kaivata lisää kosteutusta. 

Vaikka paukkupakkasia ei kotikonnuille tulisikaan, asuntojen kuiva huoneilma kurittaa ihoa, hiuspohjaa sekä hiuksia kuivattamalla niitä. Kysyimme muutamia hoitovinkkejä Cutrinin Nina Simojoelta. 

”Meillä esiintyy erilaista iho-, hiuspohja-ja hiustyyppiä, mutta yhteistä kaikille on se, että tähän vuodenaikaan iho, hiuspohja ja hiukset kuivuvat ja kutisevat eli alkavat kaivata lisää huomiota ja hoivaa. Lähtötilannettaan ja hoitovinkkejä kannattaa kysellä omalta kampaajalta, mutta annan mielelläni perusvinkkejä”, Nina sanoo.

Tehohoitokuurista hyötyä vielä ensi kesänä 

Kun nyt jaksaa hoitaa ihon ja hiukset kuntoon, se palkitsee erityisesti kesällä. ”Nyt, kun olemme paljon kotona emmekä jatkuvasti muotoile hiuksia föönillä tai suoristusraudalla, hiuksetkin saavat levätä. Kun tilannetta tehostaa vielä kerran viikossa tehtävin kosteutustehohoidoin ja kerran kuussa tehtävällä hiuspohjan kuorinnalla, voi keväällä todeta hiusten olevan aikaisempia vuosia paremmassa kunnossa”, Nina motivoi. 

Karhea pipo tekee hiuksista pörröiset ja sähköiset ja ärsyttää joillakin päänahkaa. Myös jatkuva pesu nitisevän puhtaaksi pesevällä shampoolla syö kosteutta. 

”Kosteuttava shampoo ja hoitoaine ovat nyt oikea valinta ja shampoopesujen välillä kannattaa käyttää pesevää hoitoainetta. Itse pidän paljon myös hiuksiin jätettävistä kosteuttavista hoitosuihkeista ja voiteista”, Nina vahvistaa. ”Hiuspohjaa voi helliä käyttämällä sille tarkoitettuja hoitavia täsmätuotteita. ” 

Lämpötilan vaihtelut rasittavat hiusta. ”Saunassa meidän tulisi erityisesti tähän vuodenaikaan suojata hiuksia saunahatulla.” 

BIO+ Hydra balance -tuotteet 

Huonosti voivassa hiuspohjassa hiukset ovat elottoman oloisia. ”Kuorittu hiuspohja vastaanottaa paremmin kosteuttavia ja rauhoittavia tuotteita”, Nina muistuttaa. 

CUTRIN on edelläkävijä pohjoisen luonnon raaka-aineiden hyödyntämisessä. CUTRIN BIO+ on auttanut suomalaisia hiuspohja-ongelmissa jo 40 vuoden ajan. 

”Alkuperäinen, tutkittu, pitkän tuotekehityksen tuloksena syntynyt klassikkosarja BIO+ on kehitetty erityisesti pohjoismaiselle hiukselle ja hiuspohjalle. Tuotteissa käytetään mm. kotimaista kauraöljyä ja männynkaarnauutetta hiuspohjaa kosteuttamaan ja suojaamaan”, Nina kertoo.

CUTRIN -tuotteita saa parturi-kampaamoista, Stockmannin ja Sokoksen tavarataloista, kauneusalan verkkokaupoista sekä Cutrinin omasta verkkokaupasta shop.cutrin.fi 

Jaa tämä artikkeli


Hiukset Kauneus