Kotimaisten HETI -siivoustuotteiden tehoaine on väkiviinaetikka


RAIKKAAT TUOKSUT JA LAADUKKAAT RAAKA-AINEET 

Heti-tuotteiden suurin erottava tekijä on aito kotimainen väkiviinaetikka. Etikka on perinteinen ja luonnonmukainen ainesosa, jonka teho on omaa luokkaansa. Etikka esimerkiksi poistaa kalkkisaostumia ja hajuja. Vaatteissa etikka kirkastaa värejä, ennaltaehkäisee värien liukenemista ja poistaa sähköisyyttä. 

Monipuolinen Heti-siivoussarja on kotimainen vaihtoehto tehokkaaseen siivoukseen. Tuotteessa käytettävä Rajamäen väkiviinaetikka valmistetaan Heinävedellä, ja siellä valmistuvat myös Heti-tuotteet. 

– Kotimaisuus on meillä ytimessä. Kaikilla tuotteillamme on Avainlippu-merkki, kertoo Hetin tuotepäällikkö, Daniela Berner-Ax. 

Kotimaisuuden lisäksi tuotteet saavat asiakkailta kiitosta raikkaista tuoksuistaan ja kierrätysmuovista valmistetuista pakkauksistaan. 

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMPÄÄ KODINPUHDISTUSTA BIOHAJOAVILLA JA VEGAANISILLA KÄSITISKIAINEILLA 

Tuotesarjan uusimmat tulokkaat ovat Heti Käsitiskiaine ja Heti Käsitiskispray. Raikkaan tuoksuisilla tuotteilla voi helposti pestä niin isomman kuin pienemmänkin tiskin. 

Heti Käsitiskispray on helppo käyttää kiireisessä arjessa, kun tiskiä on vain vähän. 

– Käsitiskispray on kätevä, kun haluaa esimerkiksi tiskata nopeasti yksittäisiä astioita. Spraypullolla annostelu on helppoa, ja pesuainetta saa helposti haluamansa määrän – näin huuhtelussa säästyy myös vettä, vinkkaa Berner-Ax. 

Push-pull-korkillisella Heti Käsitiskiaineella puolestaan on helppo pestä isompikin tiski. Käsitiskiaineella on Suomen tunnetuin ympäristömerkki Joutsenmerkki, joka löytyy vain ympäristön ja terveyden kannalta parhaista tuotteista ja palveluista. 

Heti-tuotteiden kehitystiimi etsii jatkuvasti uusia tapoja, joilla tuotteista saadaan entistä ympäristöystävällisempiä. 

– Kuten suurin osa Heti-tuoteperheestä, myös Heti Käsitiskiaine ja -Käsitiskispray ovat biohajoavia, eli kaikki niiden raaka-aineet hajoavat luontoon, päättää Berner-Ax. 

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus