Kotimaisilla ruoilla hyvinvointia lemmikeille


Jokainen lemmikinomistaja haluaa lemmikkinsä voivan hyvin, mutta moni ei arjen kiireissä huomaa ajatella ravitsemuksen merkitystä eläimen hyvinvoinnille. Eläinruokatehdas Lemmikin kotimaiset Oscar-tuotteet ovat lajityypillistä ja luonnollista ravintoa koirille ja kissoille suomalaisista raaka-aineista.

Lemmikki kehitti markkinoille uudet koiran kuivaruoat, joiden erikoisuutena on erittäin korkea lihapitoisuus ja valmistustekniikka. Oscar aterioiden sisällöstä peräti 82 prosenttia on lihaa ja loput raaka-aineista kasviksia. Perinteisen ekstruusiomenetelmän sijasta kuivaruoka valmistetaan lämpökuivaamalla, joka mahdollistaa käyttämään tuoreita raaka-aineita kuiva-aineiden sijasta. Tuotteissa on rajallinen määrä ainesosia ja hiilihydraattien osuus on pieni, jonka vuoksi tuotteet sopivat hyvin myös ruoka-aineallergisille lemmikeille. Lihaisuutensa ansiosta ruoat maistuvat erinomaisesti nirsommillekin koirille.

 

Lemmikki on valmistanut laadukkaita lemmikinruokia jo vuodesta 1986 lähtien. Osoituksena korkeasta laadusta, yritykselle on myönnetty ainoana kotimaisena eläinruokavalmistajana FSSC 22000 -laatusertifikaatti.

Tutustu tuotteisiin

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli