Kotimaisen puuelementtirakenteen kylkiäisenä kokemus, näkemys ja kattava kokonaispalvelu


Sievi Element Oy on onnistunut kolmessa vuodessa valtaamaan puuelementtimarkkinoilta vankan jalansijan. Räätälöity suunnittelu, tasalaatuinen tuotanto, sääsuojatoimitus ja kokeneet asentajat ovat toimiva paketti. 

Pohjois-Pohjanmaalla modernissa tehtaassa puuelementtejä valmistava Sievi Element Oy on osa Sievi Group -rakennuskonsernia, jonka juuret ovat Sievitalossa. 

Sievi Elementin puurakenteisia seinäelementtejä ja valmisosia käytetään omakoti- ja rivitaloissa sekä julkisissa rakennuksissa hoivakodeissa, päiväkodeissa ja kouluissa. Kerrostalorakentamisen puolella Sievi Elementin puuelementtejä on käytetty hybridikohteissa, joissa talojen runko on betonia mutta kuorielementit puuta. 

Puurakentamisen uusi nousukausi on käsillä, ja Sievi Element tarjoaakin ammattirakentajille puuelementtirakentamisen kattavaa kokonaispalvelua. 

Elementit puuta, miehet rautaa 

”Pienennämme kohdeurakan kokonaisriskiä, sillä vastaamme puuelementtien osalta koko urakasta suunnittelusta elementtien valmistukseen ja kuljetuksesta asennukseen asti. Tämä on selkeä vahvuutemme sen lisäksi, että jokaista vastuualuetta vetää erittäin kokenut pitkän linjan ammattilainen. Meidät pyydetäänkin usein konsultin ominaisuudessa jo varhaisessa vaiheessa mukaan kohdesuunnitteluun”, kertoo liiketoimintajohtaja Markus Göös, jolla on alalta 20 vuoden kokemus. 

”Paljon kertoo myös se, että saamme toistuvasti lisätilauksia asiakkailta, joille alkuun toimitimme yhden talon suunnitelmat ja elementit”, myynnistä vastaava konkari Ari Hyötylä. 

Yli 35 vuoden kokemus eri elementtitehtaiden rakennesuunnittelusta on tuonut Reijo Karppiselle tarkan silmän ja nopean sovellusideointikyvyn. ”Suunnittelemme ja sopeutamme kohteet asiakkaan kannalta optimaalisesti eli elementtilinjasto tehtaalla ei ole liian automatisoitu.” 

Ilkka Koskela puolestaan tietää, miten kullanarvoisia ovat pitkäkestoisessa työsuhteessa viihtyvät asentajat ja paikallisesti johdettu asennusverkosto. ”Toimintamme pohjautuu omakohtaisiin rakennustyömailta koottuihin kokemuksiimme, joita itselläkin on paljon. Elementit on saatava turvallisesti pystytettyä, rakennus nopeasti säältä suojaan ja työmaan omien asentajien päästävä nopeasti kiinni sisätöihin. Näin koko rakennusprosessi nopeutuu ja tehostuu ja pk-rakennusliikkeistä koostuva asiakaskuntamme pystyy lisäämään liikevaihtokerrointa.” 

Kerrointa lisätään myös Sievi Elementin tehtaalla. ”Parhaillaan valmistuu kohteita Pirkanmaalle, Lahden seudulle, Hämeenlinnaan ja pk-seudulle. Olemme valmiita toimittamaan puurakenteisia elementtejä uusiin kohteisiin”, Göös summaa. 

Tutustu tarkemmin: www.sievielement.fi

Jaa tämä artikkeli


Rakentaminen ja infrastruktuuri