Kotimaisen kauneuden verkkokaupan Headline Shopin tuotevinkit syksyy


Headlinen vuosikymmenien mittainen kokemus näkyy kauneudenhoitotuotteisiin erikoistuneen verkkokauppamme jokapäiväisessä toiminnassa. Hiukset ovat erikoisosaamistamme.

Tahdomme tuntea tuotteemme, joten tutustumme niihin huolellisesti jo ennen niiden valitsemista verkkokauppamme valikoimaan. Valitut tuotteet testaamme omassa käytössämme ja kampaamotyössämme ison tiimin voimin. Laaja ja monipuolinen valikoima koostuu laadukkaista alan ammattilaistuotteista.

 

Authentic Beauty consept Hydrate sarja sopii kesän kuivattamille hiuksille loistavasti, sillä se sisältää mangoa ja basilikaa, jotka yhdessä ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia. Mangolla on antioksidanttisia ominaisuuksia ja basilikalla pehmentäviä ja puhdistavia vaikutuksia.
Hiusten ja hiuspohjan hoito ovat eri asioita, siksi myös hiuspohjaa on hyvä hoitaa kesän jälkeen säännöllisesti. Kotimainen System4 Oil Cure Treatment hoitonaamio on kehitetty erityisesti hiuspohjan hyvinvointiin. Saatavana myös 500ml pulloissa.
Ekopharma on kotimaisten marjojen aktiiviaineisiin pohjautuva ekologisesti ja toiminnallisesti laadukas sarja ihonhoitoon. Sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja valmistetaan Suomessa suomalaiselle iholle.
KMS Curl UP Twisting Style Balm on täydellinen syväkosteuttava tuote kiharahiuksille. Tuote aktivoi kiharoita ja laineita samalla, kun sheavoi syväkosteuttaa hiuksia luonnollisen pehmeästi. Kuvan luonnonkiharat hiukset on viimeistelty tällä huipputuotteella!
ORIBEN Hair Alchemy collection uudistaa hiusten säikeitä vahvemmiksi. Ravitsevat ainesosat muuttavat heikot ja hauraat hiukset vahvemmiksi ja vähentävät hiusten katkeamista.
Harjalla on väliä Hiusharjan laatuun kannattaa panostaa, sillä hyvä harja on pitkäikäinen, ergonominen sekä hellänvarainen hiuksille. Valikoimistamme löytyy laadukkaat ja tyylikkäät Varis-harjat kaikkiin eri käyttötarkoituksiin. Blogistamme löydät vinkit, miten löydät itsellesi sen oikean.

 

Salon Headline 02 731 2241 | Beauty Headline 02 733 3780
Turuntie 4, 24100 Salo | www.headline.ac

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa matkakokoisten Oribe Collector’s Set kokoelman joka sisältää useita hiusten- ja vartalonhoitotuotteita sekä harvinaisen Oribe-hiuslenkin ja Balmesse-huulirasvan. Arvo 332€

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus