Kotimainen FESTIVO


Uudistunut kotimainen kylmälaitemallisto tyylikkäällä ulkoasulla ja muunneltavilla sisätiloilla.

Helmikuun alussa Hollolassa aloitettiin Festivon uuden kylmälaitemalliston valmistus. Jokaisen Festivon valmistaa vuonna 1994 perustettu Suomen Kotikylmiö Oy, joka on ainoa suomalainen kodin kylmälaitevalmistaja. Festivo on Avainlippu-tuote, jonka kotimaisuusaste on huikeat 80 prosenttia. 

Mallistouudistus toi uusia ominaisuuksia kylmälaitteisiin 

Mallistouudistuksen myötä kylmälaitteiden muokattavuus lisääntyi, ovista tuli täyskorkeat ja runkojen modulaarisuus mahdollistaa uudenlaisen yhdistelyn. Voit yhdistää vaikkapa kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhtenäiseksi laitteeksi ja muokata sisätiloista juuri talouteesi sopivan kokonaisuuden! 

Kylmälaitteen etusivusta tuli yhtenäinen, kun hedelmä- ja vihanneslaatikot sekä tuoresäilytyslaatikot siirtyivät täyskorkeiden ovien taakse. Nyt vetolaatikoiden määrän voi valita oman tarpeen mukaan. Hedelmä- ja vihanneslaatikoita voit valita yhdestä kolmeen sekä tuoresäilytyslaatikoita yhden tai kaksi. 

Erityisesti kylmälaitteiden muunneltavuus ja selkeä skandinaavinen ulkonäkö ovat saaneet asiakkailta runsaasti kehuja mallistouudistuksesta. Kylmälaitteemme ovat entistäkin tyylikkäämpiä katseenvangitsijoita ajattoman, skandinaavisen ja laadukkaan designin ansiosta keittiössä kuin keittiössä. 

Neljä eri lämpötila-aluetta ja pettämätön kylmätekniikka 

Festivon kylmiöissä kylmän tuottaa lamellihöyrystin, jonka ansiosta kylmiön jäähdytys on tehokkaampi, tasaisempi ja nopeampi kuin tavanomaisissa jääkaapeissa. Tasaisesti jakautuva kylmyys tekee elintarvikkeiden säilytyksestä helpompaa ja säilytyskapasiteetista mahdollisimman suuren. 

Festivo on ekologinen kylmälaite, joka auttaa vähentämään tehokkaasti ruokahävikkiä ruokien säilyessä pitkään niille suotuisissa lämpötiloissa. Festivon kylmiöpakastimissa on neljä eri lämpötila-aluetta, jotka ovat suunniteltu eri elintarvikkeiden säilytykseen: 

  • jääkaappilämpötilainen kylmiö +2…+7 astetta 
  • hedelmille- ja vihanneksille HEVI-vetolaatikko, jonka lämpötila on +5 astetta kylmiötä korkeampi (n. +7…+12 astetta) 
  • NOLLA-vetolaatikko (± 0 asteinen) tuoresäilytystä vaativille elintarvikkeille kuten lihalle, kanalle ja kalalle 
  • tehokas automaattisulatteinen pakastin -18…-24 asteen lämpötilalla.

Viinien säilytykseen ihanteelliset olosuhteet tarjoava Festivon viinikaappi on ominaisuuksiltaan kuin moderni viinikellari. Festivon viinikaappien puna- ja valkoviinien omien lämpötila-alueiden lisäksi kaapit ovat tärinävaimennettuja ja lasiovet suojattu UV-säteilyltä. 

Suunnittele oma FESTIVO ja voita se omaksi www.festivo.fi/kotona

SUUNNITTELE OMA FESTIVOSI JA VOITA UNELMIESI KYLMÄLAITE 

Festivon verkkosivuilla on suunnittelutyötä helpottamassa tuotevalitsin, jolla voit personoida kylmälaitteen kotisi sävymaailmaan ja sisätiloista tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden. Voit samalla osallistua kilpailuun, jossa voittaja saa suunnittelemansa kylmälaitteen. Onko unelmasi sitten kylmiö, viinikaappi tai pakastin, käy osallistumassa! 

Käy osallistumassa Festivon järjestämään kilpailuun osoitteessa www.festivo.fi/kotona 

Kilpailun järjestää Suomen Kotikylmiö Oy. Kilpailuaika 30.4.– 30.9.2020. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomake Festivon verkkosivuilla. Palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. 

 

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus