Kotimainen Best-Hall Oy yhdistää pitkän historian ja tulevaisuuden kasvun


PVC- ja teräshalleja valmistava Best-Hall on ylpeä suomalaisuudestaan ja takaa vankan laadun pitämällä tuotannon kotipaikallaan Kälviällä. Yritys uskoo, että oman henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyys takaa menestyksen. 

Best-Hallin toiminta on startannut jo vuonna 1975 ja yritys on kasvanut 45 vuoden aikana Suomen suurimmaksi ja tunnetuimmaksi alallaan. Yrityksen tuotteita myydään Suomen lisäksi myös kansainvälisesti, erityisesti Euroopassa. 

”Tuotteemme on täysin suomalainen ja saimme sille tänä vuonna Avainlipun. On ollut strateginen päätöksemme pitää tuotanto itsellämme ja taata sitä kautta korkea laatu”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Tuomas Tuomela. 

Yrityksen tuotteista valtaosa on PVC-halleja ja loput teräshalleja. Suunnittelussa pyritään jatkuvaan kehitykseen. 

”Olemme luoneet prosesseja, jotka nopeuttavat valmistusta ja tuovat asiakkaalle kustannushyötyjä. Olemme esimerkiksi kehittäneet hallien ankkurointiratkaisun yhteistyössä VTT:n kanssa”, Tuomela mainitsee. 

Hallien tulee olla pitkäikäisiä ja yhtä kestäviä, kuin muut pysyvät rakennukset. Tuomelan mukaan niiden valmistuksessa onkin todella tärkeää huomioida paikallisten olosuhteiden vaikutukset. 

”Esimerkiksi Itävallassa tai Pohjois-Norjassa lumikuorma voi olla merkittävä, toisaalta rannikkoalueilla voi olla kovia tuulia.” 

Ihmiset edellä 

Tuomela nostaa asiakastyytyväisyyden yhdeksi tärkeimmiksi menestyksen taustalla vaikuttaviksi asioiksi. Asiakkaan tulee saada odottamansa markkinoiden laadukkain tuote. 

”Kaikkien päätösten tulee lähteä siitä, että asiakas hyötyy”, Tuomela korostaa. 

Asiakkaiden lisäksi Best-Hall haluaa huolehtia myös työntekijöistään ja yhteistyökumppaneistaan. Asema merkittävänä paikallisena työllistäjänä tuo mukanaan suurta vastuuta. 

”Tunnistamme oman roolimme ja tärkeytemme kaikkien sidosryhmien kanssa yhteistyössä. Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, haluamme, että henkilöstö tulee aamulla tyytyväisenä töihin ja lähtee terveenä kotiin.” 

Tulevaisuuteen suunnatessa Best-Hall hakee vahvaa kasvua esimerkiksi uusien markkinoiden kautta. 

”Seuraavat fokusmaamme ovat Espanja ja Ranska. Selkeä tavoitteemme tällä hetkellä on kasvaa kansainvälisesti”, Tuomela summaa. 

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi