KOTIEN SISUSTUSTA 10 VUOTTA


Marituulet Oy on monipuolinen sisustus, lahja ja vaatekauppa verkkoyhteyden päässä kotonasi.

Olemme paneutuneet kotien sisustuksiin jo 10 vuoden ajan eri tavoin. Opastamme ja neuvomme esimerkiksi verhokankaiden valinnassa ja verhojen ompelun toteutustavoissa. Meiltä ostettuihin verhokankaisiin ja liinoihin saa myös ompelupalvelun tarvittaessa.

Kivijalkamyymälässämme ja verkkokaupassamme marituulet.fi on kattava valikoima erilaisia kodin tekstiilejä ja sisustustuotteita.

Sijaintimme Savon sydämessä keskellä Suomea takaa nopeat toimitukset ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan myös tilavaan ja valoisaan myymäläämme Iisalmeen, Keisarinkulmaan.

Kodin esteettisellä sisustuksella on merkittävä vaikutus viihtyisyyteen ja elämänlaatuun. Marimekon sisustustuotteilla ja tekstiileillä voit luoda omanlaisesi tunnelman kotiin, toimistoon ja kesämökille. Sisustustuote valikoimaan kuuluvat maljakot, kynttilänjalat, koristetyynyt ja torkkupeitot ovat helppo sekä nopea tapa vaihtaa kodin sisustusta esimerkiksi sesonkien mukaan. Marimekko -tekstiileillä ja astioilla sisustat tyylikkäästi kodin kaikki huoneet, kylpyhuoneesta keittiöön. Tarjolla on klassisia kuoseja sekä sesongeittain vaihtuvia persoonallisiakin uutuuksia.

Pentikiltä löytyy laaja valikoima tuotteita sisustukseen kalusteista kehyksiin, kynttilöistä valaisimiin ja tuoksuista koristeisiin. Piensisustustuotteita on koristeista kodin säilytykseen.

Pentik-tuotteissa on paljon pysyviä basic tuotteita vuodenaikojen mukaan vaihtuvien sesonkituotteiden lisäksi. Tuotteet ovat helposti yhdistettävissä sesonkituotteisiin ja luodaksesi oman Pentik kotisi. Värimaailmoja ja tyylejä on useita rinnakkain skandinaavisesta klassiseen ja romanttiseen. Pentikin elämää kestämään tehdyt astiat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Posiolla.

Marituulet Oy
Kauppakatu 13
74100 Iisalmi

marituulet.fi

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus Vapaa-aika