Koteja viihtyisässä ympäristössä


Pohjola Rakennus Oy Suomi on Tampereen alueen johtavia asuntorakentajia. Perheyritys haluaa luoda jokaiselle parhaimman mahdollisen kodin ja kulkea koko matkan yhdessä aina varaushetkestä onnelliseen asumiseen asti. 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on suomalainen perheyritys, jonka toiminnan pääpaino on asuinkerrostalojen rakentamisessa. Toimipisteitä on ympäri Suomea: Helsingissä, Tampereella, Turussa Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Pirkanmaalla on tällä hetkellä useita kerrostalokohteita, joihin Pohjola Rakennus Oy Suomi on luomassa asuntojen lisäksi myös asuinympäristöä. 

– Tampere lähialueineen on vetovoimainen alue, jossa on tapahtunut nopeaa kaupunkikuvan kehittymistä, kertoo Tampereen toimipisteen hankejohtaja Erkki Ikonen. 

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa tällä hetkellä Tammelan Stadionia ja sen yhteyteen kahta asuinkerrostaloa. Asunto Oy Tampereen Vesta ja Asunto Oy Tampereen Victoria valmistuvat 2023. Myös Santalahden laaja aluehanke on kiinnittänyt asunnonostajien huomiota. Sinne nousee 1300 kotia vuoteen 2025 mennessä. 

Pohjola Rakennus Oy Suomi tunnetaan siitä, että se suunnittelee myös ympäristön viihtyisäksi. 

– Kutsumme rakentamiamme hankkeita mukavuusalueiksi, sillä olemme sitä mieltä, että koti on muutakin kuin pelkkä asunto; se on koko asuinalue ja ympäristö, Ikonen kertoo. 

Asiakaspalvelu on Pohjola Rakennus Oy Suomelle tärkeää ja asiakaspalaute onkin ollut kannustavan positiivista. Muutama kuukausi sitten julkaistussa EPSI Rating -tuloksessa, jossa mitataan rakennusliikkeiden asiakkaiden tyytyväisyyttä rakentajiin, yritys nostettiin kotimaan kärkikaksikkoon. Yksi etu asiakkaalle on, että Pohjola Rakennuksella on oma asuntomyynti ja kodit esittelellään ostajille itse. 

Myös pintamateriaalivalinnoista voi tulla keskustelemaan paikalliseen asuntomyymälään, joka on suunniteltu nimenomaan asiakkaiden kohtaamisia varten. 

– Tarjoamme kohteisiimme muuttoapua ja meiltä voi myös tiedustella henkilöä nikkarointiavuksi esimerkiksi taulujen kiinnitykseen tai verhokiskojen asennukseen, sanoo Erkki Ikonen. 

Nykyisen maailmantilanteen myötä rakennusmateriaalien hinnat ovat jo nousseet ja nousevat yhä edelleen. 

– Vaikka ikävä tilanne voi tuntua huolestuttavalta, on silti ollut ilo huomata, että uudet asuntomme ovat edelleen saaneet osakseen laajaa kiinnostusta ja esimerkiksi uusin kohteemme Puisto-Kalevan Pihlaja on saanut viikossa jo huiman määrän varaajia. Asuntojen rakennusaikataulut ovat pitkät, joten voi olla, että ostamalla asunnon ajoissa rakennusprojektin alkaessa, onkin tullut saaneeksi sen hyvään hintaan siihen nähden, mikä asunnon arvo on valmistumishetkellä, muistuttaa Erkki Ikonen. 

Tällä hetkellä suunnittelupöydällä on Lamminpään aluehanke, jonne Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa arviolta 16 asuinkerrostaloa vuoteen 2027 mennessä. Se tarkoittaa kotia keskimäärin 1300 ihmiselle. 

Tutustu kaikkiin rakennuskohteisiin: www.pohjolarakennus.fi

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä pirkanmaa