Koteja järjellä ja tunteella


YIT rakentaa Tampereen Tohlopinrantaan, Rauhaniemeen ja keskustaan uusia kerrostalokoteja. Uusissa asunnoissa huomioidaan monia toiveita kuten monitoimisuus, parvekkeet ja panostetaan taloyhtiöiden vehreisiin sisäpihoihin. 

Järvimaisemaa, metsää, lenkkipolkuja, hiihtolatuja, pyöräteitä, lähipalveluita… Rauhaniemi ja Tohlopinranta ovat syystä houkuttelevia asuinalueita. Kuluvana vuonna YIT aloittaa molemmilla alueilla ennakkomarkkinoinnin uusien kerrostaloasuntojen osalta. Myös Otavalankadun ja Tuomiokirkonkadun kulmaan aloitetaan Asunto Oy Otavallanhovin rakentaminen tänä keväänä. 

”Mitä itse asuntoihin tulee, niiden kohdalla kuunnellaan tarkasti tulevien asukkaiden toiveita. Nyt kodeilta halutaan väljyyttä ja monitoimisuutta. Yksi haluaa helposti muunneltavan toimistonurkkauksen, toinen viherkasvatuskeitaan. Parvekkeet ja saunat ovat selvästi taas toiveiden kärkilistassa, sillä kodeissa vietetään paljon aikaa ja siksi myös tietynlaista väljyyttä toivotaan lisää”, kertoo myyntipäällikkö Maarit Riihelä. 

Uutta rakennetaan koko aluetta hyödyttäen 

YIT Tampereen yksikön johtaja Sami Viitanen vahvistaa, että asukkaille tuotettava lisäarvo on parasta palvelua. ”Alan edelläkävijänä kiinnitämme runsaasti huomioita tekijöihin, joilla lisätään asumisen viihtyvyyttä, vastuullisuutta ja turvallisuutta”. 

Tohlopinrannan ensimmäinen talo on tarkoitus saada ennakkomarkkinointiin vielä loppuvuodesta, kertoo projektipäällikkö Tuomas Salopää, korttelipihojen viihtyvyyteen on suunnittelussa panostettu ja uudelle asuinalueelle haetaan sinne sopivaa ilmettä. 

”Talojen yhteisiin tiloihin tuotetaan toiminnallisuuksia, jotka tukevat aktiivista elämäntyyliä. Rakennamme uutta sillä ajatuksella, että jo olemassa olevienkin talojen asukkaat ja järven ympäristössä liikkujat hyötyvät esimerkiksi uusista kulkureiteistä”, Maarit lisää. 

Tutustu tarkemmin: www.yit.fi

Jaa tämä artikkeli


Infrastruktuuri Rakentaminen