Kosteuta ihosta vahva ja kaunis


Riittävä kosteutus paitsi pehmentää ihoa myös vahvistaa sen suojamuuria. Hyvin suojattu iho sietää paremmin ympäristön haittavaikutuksia, pysyy terveenä ja näyttää kauniilta.

Iholta vaaditaan päivittäin paljon. Sitä koettelevat niin lämpötilan vaihtelut, tuulet ja tuiskut, UV-säteily, ilmansaasteet kuin mekaaninen rasitus. Myös stressi ja ikääntymismuutokset voivat heikentää ihon kuntoa. Siksi on erityisen tärkeää, että ihon pinnan suojakerros eli mikrobiomi on kunnossa. Se koostuu ihon omista hyvistä bakteereista, jotka taistelevat huonoja bakteereja vastaan ja siten suojaavat ihoa ulkoisilta uhkilta. Ihonhoito on parhaimmillaan ylellistä ja ihanaa, eikä siinä tule mietittyä pöpöjä. Mikrobiomin hyvillä pöpöillä on kuitenkin yllättävän iso vaikutus ihon hyvinvointiin ja ulkonäköön.

Ihon mikrobiomiin vaikuttavat perimä, elintavat, ravinto, mahdolliset lääkitykset ja ympäristö, mutta sen kuntoa voi parantaa myös ihovoiteilla. Helpoin tapa vahvistaa ihon suojakerrosta on riittävä ja säännöllinen kosteutus. Kun iho kuivuu, se tuntuu karhealta ja kiristävältä. Pinta voi hilseillä ja näyttää samealta. Pahimmillaan ihon kuivuminen johtaa siihen, että sen bakteeritasapaino järkkyy ja iho ärtyy tai jopa tulehtuu. Jos mikrobiomi ei ole kunnossa, iho ei myöskään pysty säilyttämään saamaansa kosteutta, vaan se haihtuu nopeammin kuin terveeltä iholta.

Ihon mikrobiomia voidaan tukea Nivean Repair & Care Body Lotion -vartalovoiteella. Se vahvistaa ihon suojakerrosta ihosolujen uusiutumisen ja kosteustasapainon kannalta optimaalisen koostumuksen avulla. Vartalovoide sisältää suuren määrän dekspantenolia eli B5- vitamiinin esiastetta, joka korjaa ja vahvistaa ihoa sekä tukee sen luonnollista toimintaa. Dekspantenoli myös edistää lipidien eli rasvaaineiden muodostumista. Nivea Repair & Care Body Lotionin päivittäinen käyttö suojaa ihon hyviä bakteereja niin, että ulkoiset haittatekijät eivät pääse horjuttamaan ihon tasapainoa, vaan sen kunto paranee. Iho pysyy terveenä ja siitä tulee vahva ja kaunis.

Nivea Repair & Care Body Lotion ravitsee ja korjaa ihoa. Siinä on dekspantenolia, joka uudistaa ihoa ja tukee sen mikrobiomia. Miellyttävä koostumus imeytyy nopeasti ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Noin 5 €/250 ml. Saatavuus mm. Prismat, Sokokset, isot S-marketit sekä Stockmann

Jaa tämä artikkeli


Kauneus ja terveys