Konttikaupalla hyvää


Konttiin on helppo tulla ja siellä on helppo tehdä ostoksia. Kuvassa Turun uusi, avara myymälä. 

Kontti-kierrätystavarataloketjussa myydään lahjoitettuja vaatteita, tavaroita ja huonekaluja. Second-hand-ostaminen on yksi maailman isoista trendeistä ja mikä sen mukavampaa: voit samalla kunnioittaa ympäristöä ja löytää oman persoonallisen tyylin! 

 

Moni pohtii, miksi ostaa kierrätettyä – me taas pohdimme, miksi ostaa uutta kun on mahdollista ostaa sellaista, joka on jo valmistettu. Secondhand-ostoksilla voi usein hullaantua silkasta löytämisen ilosta, ja silloin pitää muistaa kaksi asiaa: kierrätettynäkään ei kannata ostaa tarpeetonta tavaraa – ja jos jotain tarvitsee, ostopäätös on tehtävä aika nopeasti, sillä tuotteet ovat usein yksittäiskappaleita. 

Retroa, laatudesignia ja tämän päivän trendejä ekologisemmin

Konteista voit löytää kaikkea laidasta laitaan: yhdellä hyllyllä voi olla retroaarteita vinttien kätköistä, viereisellä vaaterekillä jonkun hutiostoksia hintalappuineen sekä loistokunnossa olevia ”kaapissa kutistuneita” ja vitriinissä vielä kotimaista muotoilua tai keräilyharvinaisuuksia lahjoittajilta, joille arvotavaran lahjoittaminen on tapa tukea SPR:n toimintaa. Lisäksi tarjolla on aina myös arjen perustavaraa kohtuuhintaan, kaikkea vauvansukista keittiötarvikkeisiin. 

Konteissa tuotteet kulkevat monien tarkkojen silmien ja huoltopisteiden kautta (esim. vaatteet ja tekstiilit höyrysilitetään), jotta myymälään pääsisi vain priimaa. Joka Kontista löytyy myös tuunauspiste, josta voi kilohinnalla tehdä huippulöytöjä. 

Kontin secondhand-myymälän löydät 12 paikkakunnalta: Espoo, Helsinki, Joensuu, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Rovaniemi, Tampere, Turku ja Vantaa. 

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle