Hurmaava kokouskeskus taidehallissa kutsuu kylään


Sipoossa sijaitseva Gumbostrand Konst & Form on taidehalliksi muutettu entinen K. Hartwallin metallitehdas, jossa tehtiin aikoinaan mm. posliinisten virvoitusjuomakorkkien metalliosat.

”Lämminhenkinen ja avara tila kylpee eri ilmansuunnista tulevassa luonnonvalossa”, kokous- ja ravintolapalveluista vastaava Jonna Hartwall-Söderlund maalailee tunnelmaa. ”Taideteosten lomaan voidaan rakentaa haluttu kokousmuoto jopa yli sadalle hengelle.”

Kokouspäivä matkoineen lisää osallistujien keskinäistä vuorovaikutusta, kun aikaa vietetään yhdessä normaalia enemmän. ”Kun perusarjen hektisyydestä ja rutiineista pääsee edes hetkeksi irti, omille ajatuksille ja uuden oppimiselle jää paremmin tilaa.”

OMILLE AJATUKSILLE JA UUDEN OPPIMISELLE JÄÄ PAREMMIN TILAA

Merkittävä osa onnistunutta päivää on laadukkaat ravintolapalvelut. ”Bistromme ruokalista elää sesonkien mukaan. Käytämme mahdollisimman paljon lähituotteita ruokiemme valmistamiseen.”

Taidehallin näyttely vaihtuu viidesti vuodessa. Tammikuun puolesta välistä maaliskuun loppuun esillä ovat helsinkiläisen kuvataitelijan Merja Simbergin ja metsäaiheista tunnetun japanilaistaiteilijan Yuichiro Saton maalauksia sekä valokuvaaja Niklas Tallqvistin teoksia.

”Vieraamme voivat tehdä myös löytöjä kotiin sisustusmyymälästämme. Arkipäivät on meillä varattu kokousvieraille, mutta perjantaista sunnuntaihin ovemme ovat avoinna kaikille”, HartwallSöderlund summailee.

https://konstoform.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi Kauneus ja terveys Terveys