Kolme upeaa viiniä juhlakauden hetkiin


HS 5 tähteä ”Tyylikäs viini joulupöytään” – nyt uusi vuosikerta saatavilla! 

Schloss Johannisberger Riesling Bronzelack Trocken 2020 26,98€ / Alko 504307 

Schloss Johannisberg on 1700-luvulla perustettu ikoninen viinitalo Saksan Rheingausta, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti erityisen laadukkaista Riesling-viineistään. Bronzelack on hienovaraisen puhdaspiirteinen, runsas ja ryhdikäs Riesling, josta löytyy vihreää omenaa, sitrusta ja aprikoosia sekä aavistus mineraalisuutta jälkimaussa. Bronzelackin maku on täydellinen yhdistelmä savukalamoussen kanssa. 

Lanson Le Black Label Champagne Brut 45,99€ / Alko 008681 

Samppanjatalo Lansonilla on viime vuosina tehty uudistusta heidän uuden kellarimestarinsa Hervé Dantanin johdolla – ennestäänkin korkeaa laatua ollaan nostettu ja talon samppanjoissa voi maistaa uutta vivahteikkuutta. Le Black Label, ikonisen samppanjatalon vakiosamppanja ja ylpeys edustaa edelleen talon uniikkia tyyliä, jolle on omaleimaista voimakkuus ja eleganssi. Erittäin kuiva, herkullisen sitruksinen, tyylikkään paahteinen ja raikkaan mineraalinen samppanja sopii upeasti juhlajuomaksi sellaisenaan tai esimerkiksi blinien tai äyriäisruokien pariksi. 

Marqués de Cáceres Reserva 2016 19,20€ / Alko 005435 

Marqués de Cáceresin viinitalo on Enrique Fornerin vuonna 1970 perustama riojalainen perheyhtiö, joka tunnetaan laadukkaista punaviineistä. 22 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä kypsytetty, täyteläinen, pehmeän tanniininen, karpaloinen, tumman kirsikkainen, mausteinen ja hennon taatelinen punaviini on loistava valinta juhlapöytään esimerkiksi poronfileelle. 

Tutustu lisää: hartwall.fi/viinisi | kohtuullisesti.fi | @hartwall_viinisi 

Jaa tämä artikkeli


Ruoka & Viini