Kohtuuhintaisia ja ekologisia koteja


Honkasuolla myynnissä olevat Helsingin Luston kohteet ovat puurunkoisia rivitaloja. Lusto on Helsingin kaupungin vuokratontilla oleva puolihitas-kohde, jonka asunnot ovat kaksikerroksia kaksioita ja kolmioita. Yhtiöön kuuluu 15 asuntoa, joista osassa on oma sauna.

Asunnot lämpiävät Helenin kaukolämmöllä. Asuntojen energiasuunnitelmat, rakennus- ja sisustusmateriaalit sekä hiilijalanjälkilaskelmat on tehty tarkasti tavoitteena erityisen ekologinen toteutus.

Jokaisella asunnolla on oma piha ja lisäksi käytössä on esimerkiksi yhteiset leikkialueet. Kaikkiin huoneistoihin on esteetön pääsy kadulta ja pysäköintipaikoilta.

Rauhallisella alueella on toimiva julkinen liikenne, ja yhtiöön tulee riittävästi autopaikkoja. Lähellä ovat hyvät palvelut ja vehreä ympäristö. Lähin koulu, päiväkoti ja leikkipuisto ovat Pihkapuistossa kävelyetäisyydellä.

Honkasuon asemakaavan tavoitteena ovat sujuvat kävelyreitit ja työmatka- ja asiointipyöräilyn tukeminen. Lisäksi alueelle on tulossa useita kävely- ja pyöräilyreittejä ja puistokäytäviä, jotka johtavat myös ympäröiville virkistysalueille ja -reiteille.

Mangrove Oy rakentaa myös Helsingin Kuninkaantammen alueelle noin 40 rivitaloasuntoa. Tämäkin on ekologisesti suunniteltu kohde.

Myös Mangroven rakennusten työmailla tehdään paljon materiaalien kierrätystä ja otetaan ympäristö muutenkin huomioon.

Yksilöllisiä sisustustoiveita kuunnellaan jo rakennusvaiheessa, joten uusi koti tuntuu asiakkaasta omalta alusta lähtien.

Koti on koti alusta lähtien

”Korostamme ekologisen rakentamisen ja asumisen merkitystä ja olemme keskittyneet nykyaikaisten, kohtuuhintaisten kotien rakentamiseen. Rivitalojen lisäksi rakennamme myös kerrostaloja”, Mangrove Oy:n toimitusjohtaja Antti Lundstedt kertoo.

”Tavoitteemme on, että uusi koti alkaa tuntua asiakkaalle omalta kodilta jo valmistumisvaiheessa. Pyrimme aina kuuntelemaan asiakasta yksilöllisesti, ja meille on tärkeää, että kodin sisustuksesta tulee asukkaan näköinen.”

Lundstedt muistuttaa, että ekologinen ja kestävästi toteutettu koti ei tarkoita mukavuudesta tinkimistä. Mangrove Oy tunnetaankin työstä, jonka lopputulos on aina turvallinen, terveellinen ja viihtyisä koti. Asiantunteva ja laadukas rakentaminen tuottaa kestäviä asumisratkaisuja ja mahdollistaa huolettoman elämän.

Perheyhtiö palvelee

Turkulaisen, perheomisteisen Mangrove Oy:n vahvuuksia ovat muun muassa pitkäaikainen kokemus asuntorakentamisesta, kokenut rakentamisorganisaatio, yksilölliset, toimivat ja nykyaikaiset suunnitteluratkaisut sekä yhtiön vakavaraisuus.

Ekologisuus on kiinteä osa yrityksen arvoja. Rakentamisen ja asuntojen suunnittelussa ekologiset ratkaisut ja hiilijalanjäljen minimointi ovat vahvasti läsnä. ”Panostamme asiakaspalveluun ja hyvään kommunikaatioon jokaisessa kohteessamme rakentamisvaiheen alusta alkaen”, Lundstedt sanoo.

Mangrove on toiminut 25 vuotta ja työllistää vuositasolla keskimäärin 95 työntekijää. Yrityksellä on rakennuskohteita muun muassa pääkaupunkiseudulla, Turun seudulla, Raumalla, Uudessakaupungissa ja Tampereella. Budjetoitu liikevaihto on 40 miljoonaa euroa.

Lisätietoja: www.mangrove.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Uudiskohteet