KIVAPIHA SAI UUDEN YRITTÄJÄN – uutuuksina valaistus ja pienkoneet!


Mäntsälän perinteikäs kivi- ja puutarhamyymälä Kivapiha on palvellut asiakkaita viihtyisissä ulko- ja sisänäyttelytiloissa 4-tien kupeessa vuodesta 2007. 

Talvella pitkän linjan yrittäjä Pekka Tanttu luovutti viestikapulan Vesa Vinnarille. Mäntsäläläinen Vinnari on toiminut sähkö- ja valaistusalalla yli 20 vuotta ja viimeiset kaksi vuotta yrittäjänä. 

Kivapihan tuotteita yhdistää jatkossa yhä vahvemmin vapaa-aika. Perinteitä vaalien valikoimaan kuuluvat edelleen puut, pensaat, kesäkukat, pihakivet, patsaat, suihkulähteet sekä suihkulähdetarvikkeet. 

Vesa Vinnari näyttää, kuinka wifi-verkkoon kytkettyä valaistusta säädetään kännykällä.

Uutena mukaan tulevat valaistus ja pienkoneet sekä niiden huolto. Uusia tuotteita ovat esimerkiksi ruohonleikkurit, trimmerit, pensasleikkurit, sähköpolkupyörät ja -potkulaudat. 

”Uudistamme parhaillaan näyttelyalueita sisällä ja ulkona. Kahvilan yhteyteen tulee pienkonenäyttely. Olemme pienkoneissa saksalaisen AL-KO:n edustaja ja valtakunnallinen valtuutettu huoltopiste. 

Edustamme myös ammattikäyttöön tarkoitettua Solo by AL-KO- tuoteperhettä. Tarjoamme myymälän tuotteet aina valmiiksi säädettyinä ja toimintakuntoisina”, Vesa kertoo. 

Kivapihan seitsemän hengen ydintiimi saa kesäksi täydennystä ja uusi verkkokauppa avautuu kesään mennessä. 

Puutarhan huolenpitosopimus 

Vinnari haluaa uudistaa kotien puutarhojen kunnossapitoa kiinteistöhuollon suuntaan. 

”Kukaan ei tarjoa huoletonta pihaa”, hän kertoo. 

Kivapiha tarjoaa puutarhan huolenpitosopimuksen, johon voi kuulua esimerkiksi nurmikon leikkuu säännöllisesti tai pensaiden hoitoleikkaukset. 

”Sopimuksen sisältö ja pituus sorvataan asiakkaan tarpeiden mukaan.” 

Vesa muistuttaa, että rakennettu piha valaistuksineen, kiveyksineen ja istutuksineen voi olla helppohoitoisempi kuin perinteinen nurmikko.

Kivapihalta saa ammattilaisen vinkit niin kivien, kukkien, istutusten, pensaiden kuin valaistuksen valintaan. 

Valaistus uudistuu 

”Tuomme myymälään laajan valikoiman niin ulko- kuin sisävaloja. Monesti tehdään nätti piha, mutta unohdetaan valaistus. Valaistuksen määrä ei ole ratkaiseva, vaan sijoittelu ja säätömahdollisuudet.” 

Tuula Viinikainen vastaa pihakivistä. Musta ja harmaa ovat olleet viime vuosien trendi.

Valaistus voi toimia esimerkiksi auringon nousun ja laskun tai sään mukaan. Värejä ja valaistustehoa voidaan ohjata helposti fiiliksen mukaan. 

Kivapiha edustaa valaistuksessa saksalaista LEDVANCE:a, joka toimii yli sadassa maassa. 

Kivapiha palvelee osoitteessa Vuolteenmäentie 7, Mäntsälä. 

www.kivapiha.com p. 044 5205 999 

Jaa tämä artikkeli


Piha ja puutarha Rakentaminen