Kirpputorialan mullistaja ja kiertotalouden suunnannäyttäjä


Vähänkäytetty.fi on maailman edistyksellisin kirpputori, jossa ihmiselle tarpeettomaksi käyneet vaatteet ja asusteet löytävät tarvitsijansa. Uuden Helposti-palvelumme ansiosta kuka tahansa voi kierrättää hyödyttömät vaatteet ja muuttaa ne rahaksi. Ei ole enää yhtään syytä olla kierrättämättä. 

Vähänkäytetyn markkinointispesialisti Saija Pelkonen kertoo palvelun toiminnasta.

Vähänkäytetty.fi on luonut Helposti-myyntipalvelun, jonka kautta kuka tahansa voi kierrättää käyttökelpoiset vaatteet tekemättä juuri mitään. Hyväkuntoisten vaatteiden kierrättäminen on yhtä helppoa, kuin vaatteiden vieminen keräyslaatikkoon, mutta nyt niistä saa lisäksi rahaa! Myy helposti -palvelussa myyjä lähettää myyntierän meille, ja me välitämme myyntierän koulutetulle Kirppismestarille, joka lisää tuotteet myyntiin. Kirppismestariksi voi ryhtyä kuka tahansa, mistä päin Suomea tahansa. Myyjät ja Kirppismestarit toimivat palvelussa aina toisilleen anonyymisti. Myyntituotot jaetaan reilusti tasan tavaran omistajan ja Kirppismestarin kesken. Mahdolliset myymättä jääneet tuotteet voi lahjoittaa kauttamme hyväntekeväisyyteen. Helppoa! 

Todelliset arjen ekotekosankarit

Suomalaisten komeroissa lojuu miljardiluokan omaisuus menettämässä arvoaan turhaan. Vähänkäytetty yhdistää nämä ylimääräiset vaatteet niiden ihmisten kanssa, jotka haluavat tienata laittamalla vaatteita myyntiin. Kirppismestarilla on tärkeä rooli ympäristön ylikuormittumisen ehkäisyssä – sen sijaan, että vuosikausia varastoissa lojuneet vaatteet päätyisivät vuosien panttaamisen jälkeen polttojätteeksi tai kaatopaikalle, saavat vaatteet Kirppismestareiden avulla uuden elämän. Vähänkäytetyssä toimii jo yli 500 koulutettua Kirppismestaria, jotka lisäävät satoja tuotteita myyntiin päivittäin. 

Osta juuri silloin, kun tarvitset

Verkkokaupan tapaan toimiva palvelu on tehty helpoksi myös ostajalle, sillä tuotteita voi ostaa useilta eri myyjiltä samalla vaivalla ja toimituskululla, ilman huolta huijatuksi tulemisesta. Vähänkäytetty.fi on aina auki, ja palveluun lisätään tuhansia uusia tuotteita joka päivä. Tarjolla on tällä hetkellä 200 000 tuotetta, joten palvelusta löytyy helposti niin vaatteet kuin harrastusvälineetkin koko perheelle. Välittäminen on toimintamme keskiössä ja pyrimme aina siihen, että kaikki voittaisivat – niin ostajat, myyjät kuin ympäristökin. Mitä enemmän myymme ja ostamme käytettyä, sitä enemmän pienennämme saastekuormaa ja sitä paremmin ympäristö voi. Käytettyjen tavaroiden kierrättämiseen tarvitsemme ihmisiä, välitetään siis yhdessä! 

Tutustu palveluun osoitteessa Vähänkäytetty.fi 

Jaa tämä artikkeli


Muoti