KINGIN RUUVIT TÄYTTÄVÄT UUDET RAKENTAMISMÄÄRÄYKSET


Asennettavien peltien ja niiden kiinnittämiseen käytettävien ruuvien korroosiokestävyyksien tulee olla yhtenevät voimassa olevien suunnittelua ja asennusta koskevien standardien mukaan (EN 1993-1-3, EN 1090-2).

Kingin patentoitu kolmikerrospinnoitus täyttää C4-ilmastorastusluokan vaatimukset. KINGI® ruuvien kestävyys on todistettu useilla korroosiotesteillä, mm. EOTA:n* vaatimalla suolasumutestillä (EN ISO 12944-6; taulukko 1) ja Rautaruukin Pural-pinnoitteen kehitystyössä käyttämällä proheesiotestillä.

Suunnittelijalle ja RAKENNUT-TAJALLE TURVALLINEN VALINTA

Kingin kolmikerrospinnoitetut ruuvit on kehitetty maalattujen teräsohutlevytuotteiden kiinnittämiseen kohteissa, joissa vaatimuksina ovat hyvä ulkonäkö- ja korroosiokestävyys. Kingi-kateruuvin FastFX kärki ei tee asentamisen yhteydessä ruostuvia metallipartikkeleita eikä naarmuta pellin pintaa. Lisäksi kruunukannan muotoilu varmistaa laadukkaan asennuksen. Kingi valmistaa tuotteet sertifioidun ISO 9001:2015 -laatujärjestelmän mukaisesti ja myöntää ruostumattomuudelle 20 vuoden, poikkiruostumattomuudelle 50 vuoden ja vuotamattomuudelle 30 vuoden takuut.

UUSI INVESTOINTI JA UUSIA
KINGI® RUUVEJA

”Kingi Oy:ssä olemme kevään aikana investoineet uuden pinnoituslinjan, jolla saadaan maalattua erilaisia ruuveja uusiin käyttötarkoituksiin. Myyntiin on tullut jo uusi KINGI® Vaihtoruuvi™ jatkamaan vanhojen peltikattojen käyttöikää.  Vaihtoruuvi™ on paksumpi, jotta se saa kunnon pidon vanhassa reiässä. Lisäksi siinä on suurempi aluslaatta, jotta se peittää kunnolla vanhan reiän ympäryksen. Muitakin uusia ruuveja on tulossa”, iloitsee Jari Lehtola. n

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Rakentaminen