Kiitos, rakas ystävä!


 Ystävää, rakasta, läheistä ja työkaveria kannattaa muistaa ja kiittää. Itse sidottu kukkakimppu on kaunis ja tuo juuri nyt kaivatun henkäyksen lämpöä, iloa ja väriä. Piristä myös omaa kotiasi kukilla – opetat samalla lapsellesi kauniin perinteen: sano se kukkasin! 

 Läheisten merkitys on iskenyt tajuntaamme viimeistään koronan mainingeissa. ”Kukkalähetysten suosio on selvästi noussut varsinkin sesonkeina”, vahvistaa Kampin ja Triplan Kaivokukan kauppias Johanna Kuukkanen. Hän on Kaivokukka-perheyrityksen kasvatti ja on oppinut, miten paljon kukat voivat eri elämäntilanteissa meille jokaiselle merkitä. 

”Olipa kyseessä suruseppele, osanottokimppu, ristiäiskranssi, onnittelukukat tai hääkimppu, kukat ovat aina osa ikimuistoisia elämäntapahtumiamme”, Johanna pohtii. 

Ammattitaitoisen floristin käsityönäyte korostaa sanomaa 

Irwin uskoi laulussaan aikoinaan jopa horsman anteeksipyyntövoimaan, mutta varmimmin kumppania ilahduttaa kimppu, joka on sidottu yksilöllisesti häntä ajatellen. Kun kimppuun on

 lisätty vastaanottajan persoonallisuus tai tilanne huomioiden vaikkapa eucalyptuksen tai kirsikanpuun oksa, viesti välittyy entistä vahvempana. 

Kaivokukan sidontaperinteet lähtevät vuodesta 1967. ”Edelleen meillä on oma maahantuonti ja jokainen Kaivokukka-floristi sitoo kauppaansa kimput ja kukkalaitteet itse. Henkilökohtainen, monipuolinen palvelu on meille kunnia-asia. Nouseva trendi onkin, että asiakkaat haluavat itse valita kimppuun kukat. Toki meillä on edelleen perinteisesti runsaasti valmiita kimppuja, joita saa nopeasti mukaan. Ystävänpäivänä romantiikan viesti kulkee edelleen voimallisimmin punaisen ruusun välityksellä”, Johanna kertoo. 

Kevään kukkatrendit valloittavat 

Viherkasvivalikoimaakin Kaivokukasta löytyy ja asiakkaan toiveesta tilataan lisää. ”Muuten kevään kukkatrendeissä esiintyy erityisesti hempeitä pastellisävyjä. Häätrendeistä morsiuskimppujen osalta hempeyden lisäksi korostuvat luonnonkukkamaiset, hennot kimput mutta rinnalle on nousemassa selkeästi myös voimakasta ja rohkeaa väriä morsiamen persoonallisuuden mukaan”, Johanna kertoo ja lisää: ”Kukista puutarharuusut, neilikat, leinikit ja pionit jatkavat suosiotaan.” 

Ystävänpäivä osuu tänä vuonna laskiaissunnuntaille. ”Ulkoilun ja kahvittelun jälkeen on kiva poiketa vielä kukkakauppaan!” Johanna vinkkaa. 

Hän on oikeassa: arjen pienistä iloista koostuvat onnelliset hetket ovat nyt erityisen korkeassa kurssissa. 

Kaivokukan kukkakaupat – Muista ennakkotilauksen hyöty ja verkkokauppapalvelut! 

Helsingissä: Asematunneli, Kamppi, Kannelmäki, Mall of Tripla 
Espoossa: Sello, Iso Omena 
Vantaalla: Dixi 
Loviisassa: linja-autoaseman vieressä 

Kaivokukan kaupoilla on verkkokauppa ekukka.fi -palvelussa; ennakkotilaukset kauppoihin voi tehdä myös sähköpostilla tai puhelimitse. 

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle