Kiertotalous on kasvava työllistäjä


JOTTA TÄMÄ EKOSYSTEEMI kasvaisi nopeammin, Laatukeskus vahvistaa palveluitaan yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat vastuullisesti kehittää liiketoimintaosaamistaan kiertotaloudessa”, Laatukeskuksen toimitusjohtaja Tani Järvinen kertoo.

”Haluamme juurruttaa kiertotalouden osaamista yhä useampiin yrityksiin ja yhteisöihin – samalla tavalla kuin olemme rakentaneet laatuosaamista tuhansiin organisaatioihin. Siihen liittyen julkistamme pian kiertotalouden kehitys- ja arviointimallin, jota organisaatiot käyttävät kehitystyössään. Kiertotalouden koulutukset alkavat Laatukeskuksessa keväällä 2020”, Järvinen jatkaa.

Yritysten strateginen uusiutuminen on helpommin sanottu kuin tehty. Usein se vaatii sysäyksen ulkopuolelta – asiakkailta tai sijoittajilta, joiden arvomaailmaan kiertotalous istuu koko ajan paremmin. Järvisen mukaan sitä ei kannata jäädä odottamaan, vaan osaamista tulee kehittää koko ajan.

”Miettikää toimintamallejanne, prosessejanne ja tuotteitanne. Mihin kiertotalous toisi uutta tehokkuutta, kasvua ja brändihyötyä?”

KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME: Laatukeskus, Leena Huotari, leena.huotari@laatukeskus.fi, p. 050 5513 663

www.laatukeskus.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Bisnes Työelämä