Ketterä valmistaja MENESTYY asiakkaan mukana


Metallialan sopimusvalmistaja Lankapaja on tehnyt viime aikoina useita koneinvestointeja. Luottamuksellinen kumppanuus mahdollistaa tuotannon kehittymisen asiakkaan mukana. 

LANKAPAJA OY on vuonna 1935 perustettu, teollisuutta palveleva metallialan johtava tuotantolaitos, joka valmistaa asiakkailleen erilaisia metallituotteita alihankintana. 

Yritys investoi vuosittain 2–4 miljoonaa euroa tuotannon modernisointiin ja tehokkuuden parantamiseen. Investoinnit ovat olennaisen tärkeitä yrityksen kilpailukyvyn kannalta. Kokonaisvaltaisesti suunnittelusta valmistukseen ja pintakäsittelystä pakkaukseen palveleva yritys tarjoaa kullekin asiakkaalleen tämän tarpeiden mukaisen ratkaisun. Koska Lankapaja tuntee asiakkaidensa tarpeet, voidaan tulevaisuuden investoinneista keskustella luottamuksellisesti usean vuoden aikajänteellä. 

Lankapajan tuoteskaala yltää pienistä komponenteista isoihin kokonaisuuksiin. Yrityksen valmistamia tuotteita ovat mm. kylmäkalusteiden, varastoautomaattien, kiukaiden, henkilönostimien, ajoneuvoteollisuuden ja myymäläkalusteiden komponentit sekä rullakot ja muut logistiset ratkaisut. Valmistusmateriaaleina käytetään ohutlevyä, teräsputkea ja -lankaa sekä kaikkia näiden yhdistelmiä. 

Yrityksen palvelukonseptina on tarjota asiakkaalle kaikki tarvittava helposti yhdestä ja samasta paikasta. Lisäpalveluna Lankapaja voi huolehtia asiakkaan tuotteen tuotekehityksestä, kokoonpanosta, puskurivarastoinnista sekä logistisista palveluista. Tuotantotilaa on 29 000 neliömetriä ja tuotantokoneita satoja. Yhtiön pitkälle automatisoitu konekanta on Pohjoismaiden monipuolisin ja henkilöstö erittäin ammattitaitoista. 

Lankapajalla on yhteensä kolme tehdasta: Suomessa Nummelassa ja Lahdessa sekä Ruotsissa Skillingarydissä. Suomessa Lankapajalla on oma kuljetuskalusto, jonka ansiosta logistiikka toimii. 

Tutustu: www.lankapaja.fi

Jaa tämä artikkeli


Menestyksen Tekijät