Luota kestävään laatuun


Kestävyys on uusi muodikkuus: yhdellä monikäyttöisellä takilla voi kokea tuhat tarinaa metsäretkiltä kaupunkielämän arjen pyörteisiin.

Scandinavian Outdoor on Suomen suurin kotimainen ulkoilu- ja retkeilykauppa: sen valikoimista löytyvät maailman parhaat ulkoilubrändit kuten Fjällräven, Haglöfs, Peak Performance ja Jack Wolfskin.

Scandinavian Outdoorilta kerrotaan, että yhdellä laadukkaalla takilla voi kokea tuhat tarinaa aina metsäretkiltä laskettelurinteisiin ja kaupunkielämän arjen pyörteisiin. Laadusta tinkimättä ulkoiluvaatteiden valmistuksessa huomioidaan kestävän kehityksen mukaiset vaatimukset ja materiaalien ekologisuudelle annetaan paljon painoarvoa.

Varsinkin me naiset tiedämme, että ulkoiluvaatteen pitää kestävyyden lisäksi olla mukava päällä ja inspiroida liikkumaan – ja kun luontoon lähdemme, taskuihin pitää mahtua turvallisesti tavaraa lapsen tutista kännykkään. ”Laadukas takki kestää ja istuu hyvin. Kaunis väri on plussaa ja yhtä tärkeää on, että takki toimii säällä kuin säällä”, vahvistaa tuotepäällikkö Tanja Lainio ja lisää: ”Kun istuva tai säädettävä huppu sekä hihansuu- ja helmakiristykset suojaavat tuulelta ja vedeltä, ei huonompaakaan säätä tarvitse pelätä.”

Tanja muistuttaa myös hyvän kerrospukeutumisen tärkeydestä: ”Merinovillaa ihoa vasten ja villaa tai fleeceä kuoritakin alla: tätä kombinaatiota voi käyttää vaikka läpi talven.”

Scandinavian Outdoorin valikoimista löytyy sekä ajattomia malleja ja hillittyjä värejä että herkullisia kausivärejä kuten fuksia ja vihreän eri sävyt. Koska meitä naisia on erikokoisia, kokoskaala kulkee 34–48:n välissä.

Useimmat takit ovat konepestäviä. ”Kalvolliset kuorivaatteet säilyttävät hengittävyytensä, kun niitä muistaa pestä säännöllisesti, jonka jälkeen niihin kannattaa suihkuttaa kyllästeainetta. Näin vettä hylkivä pinta säilyy myös pesun jälkeen”, Tanja Lainio muistuttaa.

Ulkoilun asiantuntijat myymälöissä auttavat löytämään juuri oikeat vaatteet jokaisen uniikkeihin tarpeisiin. Verkkokaupasta tilattuna tuotteet toimitetaan nopeasti ja varmasti suomenkielisellä asiakaspalvelulla.

Scandinavian Outdoor -myymälät:
Helsinki Forum, Vantaa
Tammisto, Turku Hansakortteli,
Raisio, Pori Kauppakeskus Puuvilla,
Tampere Stockmann,
Salo

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Muoti