KESTÄVÄT MATERIAALIT PIHOILLE JA TERASSEILLE


ACCOYA® -terassi on maailman helpoin aito puuterassi: huoltovapaa, pitkäikäinen ja kaunis. Täysin myrkytön ja lahoamaton puu on ”käsitelty etikalla” ja sillä on ainutlaatuinen 50 vuoden kestävyystakuu. Accoya -terassi tuntuu miellyttävältä jalan alla, se on tikkuuntumaton, kieroutumaton eikä sitä tarvitse hioa, öljytä tai maalata. Pelkkä pesu riittää. Lähes oksaton Accoya -terassi on myös tyylikkään näköinen. 

ACCOYA® on tuotemerkki ekologisesti ja myrkyttömästi käsitellylle puulle. Puu (Pinus radiata) tulee vastuullisesti PEFC ja FSC-sertifioiduista metsistä ja puu kyllästetään asetyloimalla (etikka-anhydridikäsittely), mikä tekee puusta kosteudenkestävää ja pidentää merkittävästi sen käyttöikää. Accoya ei lahoa ja ilman pintakäsittelyäkin se kestää maakosketuksessa/makeassa vedessä vähintään 25 vuotta ja maan pinnan yläpuolisissa rakenteissa 50 vuotta. Accoya on helposti työstettävissä tavanomaisin puutyömenetelmin ja sitä voidaan myös liimata ja laminoida. Accoya -tuotteiden kestävyys on testattu erilaisissa rankoissa olosuhteissa ja valmistusmenetelmä on maailmanlaajuisesti patentoitu.

Accoya® -käsitelty puu sopii kaikkeen puurakentamiseen, erityisesti kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää säänkestoa. Erinomaisten teknisten ominaisuuksiensa ansiosta Accoyaa käytetään terasseissa, laitureissa ja pihakalusteissa. Accoya -terassilauta on lähes oksatonta ja täysin pihkatonta, pinta on miellyttävä paljaan jalan alla. Accoya -terassi ei tikkuunnu, eikä sitä tarvitse pintakäsitellä kestävyyden parantamiseksi. Huolloksi riittää pelkkä pesu. Accoya harmaantuu muutamassa vuodessa vähitellen kauniin harmaaksi. Haluttaessa Accoya toki voidaan pintakäsitellä värilliseksi, johon suosittelemme öljy- ja vesipohjaisia aineita. Pintakäsittelyn on tutkittu pysyvän Accoyan pinnalla jopa kolme kertaa pidempään kuin puutuotteissa yleensä. 

MAATIILET (poltettu keraaminen pihatiili) sopivat pihoille, puistoihin ja puutarhoihin. Maatiilet ovat ekologinen ja pitkäikäinen valinta, sillä niiden elinkaari on yli sata vuotta. Tiilet kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevia ja vaativia sääolosuhteita. Tiilipihaa suunniteltaessa on mahdollista valita ladontakuvioinnin lisäksi useita eri sävyisiä tiiliä. Tiilet säilyttävät hyvin arvonsa, eikä niiden värit ajan myötä haalistu. 

THORS DESIGN® -mallisto ja erilaiset massiiviset tammikalusteet ovat ajattomia vaihtoehtoja, kun halutaan erittäin kestäviä puukalusteita, niin pihalle kuin terassillekin. Tarjolla on useita valmiita malleja sekä mahdollisuus räätälöidä mitat omien tarpeiden mukaan. Kaikki puukalusteemme on valmistettu FSC-sertifioidusta puusta. Thors Desingin tuotteissa käytetään kierrätyspuuta (Azobe) ja niillä on ulkokäytössäkin 50 vuoden takuu. 

ACCOYA® – PUUN EDUT
  • Erinomainen sään- ja lahonkesto (Luokka 1)
  • Hyvä mittapysyvyys, ei elä tai vääntyile
  • Kestää saunatilojen paahtavaa kuumuutta
  • Pinta, joka ei tikkuunnu eikä pihkaa
  • Luonnonmukainen ja myrkytön valinta
  • Raaka-aine sertifioiduista metsistä
  • Ei vaadi pintakäsittelyä -> harmaantuu ulkona
  • Puun voi hävittää tavallisen puun tapaan
  • Tilauksesta myrkytön Burnblock® -palonsuoja 
KEVÄÄN SUOSITUIMMAT ACCOYA® -TUOTTEET 

TERASSILAUDAT PIILOKIINNITYKSELLÄ
Kapea terassilauta: 19 x 95 mm
Leveä terassilauta: 19 x 195 mm 

Katso lisätietoja: www.novenberg.fi/accoya-terassilauta

PANEELI sisälle, ulos tai saunaan 19 x 195 mm 

Tuotteiden pituudet: 2,4 m/ 3,0 m/3,6 m/ 4,2 m /4,8 m
(saatavuus tarkistetaan tilattaessa)
Sahatavara, sekä muut dimensiot ja profiilit tilauksesta.

Jälleenmyynti hyvin varustellut rautakaupat ympäri maan. 

Maahantuonti ja myynti:
NOVENBERG Oy | Showroom Vallilan Akseli
info@novenberg.fi | p. +358 (0)44 244 1236
WWW.NOVENBERG.FI 

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus Piha ja puutarha