Kestävä vaate on vastuullinen valinta


Pehmeisiin ja vastuullisesti valmistettuihin NOSH-vaatteisiin on ilo pukeutua. Toimiva design ja laadukkaat materiaalit tekevät vaatteista pitkäikäisiä.

NOSH-vaatteiden suunnittelun lähtökohtana on halu tarjota laadukkaita ja pitkäikäisiä vaatteita, jotka ovat ekologinen valinta. Vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan vastuullisesti Euroopassa. Ylellisen pehmeältä tuntuviin NOSH-vaatteisiin on ilo pukeutua.

Laatua koko perheelle

NOSH tarjoaa vaatteita koko perheelle. Valikoi­masta löytyy niin naisten-, miesten- kuin lastenvaatteita. Vaatteiden päämateriaalina on sertifioitu luomupuuvilla. NOSH-vaatteiden suosion salaisuutena on laatu, pitkäikäisyys, käyttömukavuus ja helppohoitoisuus.

Suomalaista designia

Kekseliäs suunnittelu tekee NOSH-vaatteista monikäyttöisiä ja helposti yhdisteltäviä. Ajattomat vaatteet sopivat niin töihin kuin vapaa-ajallekin. Koko valikoima on laaja ja vaatteet suunnitellaan siten, että jokainen voi tuntea niissä olonsa hyväksi juuri sellaisena kuin on. Kattavasta valikoimasta löytyy vaatteita moneen makuun niin klassista tyyliä suosiville kuin kirkkaita värejä rakastaville. Lastenvaatteet ovat tuplakokoisia, jotta lapsi voisi käyttää niitä mahdollisimman pitkään kasvaessaan. Vaatteiden käännettävät hihan- ja lahkeensuut pidentävät käyttöikää.

Valmistus Euroopassa sertifioidusta luomupuuvillasta

NOSH-vaatteiden valmistuksessa noudatetaan vastuullisia toimintatapoja. Vaatteet valmistetaan eurooppalaisissa tehtaissa Portugalissa, Ukrainassa ja Latviassa. Yhteistyökumppanit valitaan tarkkojen kriteerien pohjalta. Vastuullisen toiminnan periaatteet ulottuvat niin hankinnasta yhteiskuntavastuuseen kuin sosiaaliseen vastuunkantoonkin.

Verkkokaupasta ja edustajilta ympäri Suomen

NOSH-vaatteisiin pääsee tutustumaan vaatekutsuilla sekä nosh.fi-verkkokaupassa. Vaatteiden valinnassa auttaa yli 100 asiantuntevaa NOSH edustajaa, jotka toimvat itsenäisinä yrittäjinä ympäri Suomen. NOSH edustajalta saa henkilökohtaista palvelua ja apua koko- ja tyylivalintoihin.

Tutustu vaatteisiin nosh.fi

Jaa tämä artikkeli


Muoti