Keskustakoteja ja Näsijärvinäkymiä


YIT Asuntomyynti Tampereella haluaa tarjota asiakkailleen koteja järjellä ja tunteella. Kodin ostaminen on pitkän harkinnan tulos ja nykyään etsitään juuri sitä unelmien kotia. 

Meillä on ollut ilo tarjota koteja hyvillä sijainneilla niin Näsijärven rannalla kuin nyt myös Tampereen keskustassa. Sijainti onkin edelleen yksi ratkaisevimpia asioita asuntoa etsiessä, haetaan paikkaa, joka tuntuu omalta. Silti joskus käy niin, että käynti asuntomyynnissä avaa silmät katsomaan myös sellaisia vaihtoehtoja, joita ei heti ole ajatellut, kertoo myyntipäällikkö Maarit Riihelä. Meillä myyjät ovat ammattilaisia, jotka etsivät asiakkaan kanssa hänelle sopivan vaihtoehdon, asunto pystytään esittelemään virtuaalisesti kalustettuna jo varhaisessa vaiheessa, joten asunto ja sen sisustus on helposti hahmotettavissa. 

Lisäksi asiakkaat ovat tänä päivänä hyvin tietoisia sisustustrendeistä ja useammalla onkin jo valmiiksi mietitty tulevan uuden kodin sisustusteemoja ja asunnosta halutaan oman näköinen, halutaan erottautua. Panostukset oman asunnon materiaaleihin ja ratkaisuihin vaihtelevat toki asiakkaittain, toteaa Maarit. Asuntojen pohjaratkaisut ovat onneksi usein asiakkaita miellyttäviä jo valmiiksi, varsinkin Ranta-Tampellassa on jo opittu mitä asiakkaat arvostavat ja pyritty kehittämään koteja valmiiksi siihen suuntaan. 

Kun kodin sisustusta ja materiaaleja lähdetään miettimään yhdessä, on Tampereen asuntomyynnissä paitsi asiantuntijat apuna myös monet keinot havainnollis tamaan uutta asuntoa, kertoo asiakaspalveluinsinööri Emmi Hämäläinen. Virtuaalisilla ohjelmilla pystytään katsomaan eri sisustusmateriaalivaihtoehtoja tulevassa omassa kodissa ja sitä kautta päästään hahmottamaan, miltä koti näyttää valmiina. Sen kautta on helppoa lähteä suunnittelemaan tarkempia yksityiskohtia asunnossa. Vaikka virtuaalisuus ja sähköisesti tehtävät valinnat ovat ottaneet ison askeleen eteenpäin ja yleistyneet voimakkaasti, silti YIT:llä halutaan tarjota henkilökohtaista palvelua ja olla apuna suunnittelemassa sitä omaa unelmien kotia, Emmi jatkaa. 

Jokaiseen kohteeseen on tarkasti mietitty laadukkaat lähtömateriaalit usealla eri vaihtoehdolla, jolloin oman näköisen kodin luominen onnistuu helposti. Näiden lisäksi yksilöllisillä ratkaisuilla on mahdollista tehdä kodista persoonallinen ja oman näköinen, Emmi kertoo. ”Uuden kodin ostajat arvostavat sitä, että kaikki kodissa toimii ja arki rullaa sujuvasti. Nyt kun kotona vietettävä aika on kasvanut koronan myötä, niin kodista halutaan luoda paitsi oman näköinen ja viihtyisä, myös toimiva. Siksi siihen halutaan panostaa.” 

YIT tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden muokata asuntoa oman näköiseksi. Esimerkiksi kylpyhuoneita voi pyörittää mieluisammaksi, lisätä asuntoon epäsuoraa valaistusta tai vaihtaa materiaaleja omaan tyyliin sopivaksi. Myös etätyöpisteen sovittaminen asuntoon on nyt entistäkin yleisempää. ”YIT:llä haluamme panostaa siihen, että uusi koti tuntuu kodilta, niin järjellä kuin tunteella”, Maarit lopettaa. 

Tutustu tarkemmin: www.yit.fi

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä pirkanmaa