Omakotitalosi vakuutus vaivattomasti kuntoon vaikka kotisohvalla


”ASIAKKAIDEMME TYYTYVÄISYYS MUODOSTUU HENKILÖKOHTAISESTA, LAADUKKAASTA JA HUOLEHTIVASTA PALVELUSTA, HYVISTÄ VAKUUTUSTUOTTEISTA JA KILPAILUKYKYISESTÄ HINNOITTELUSTA.”

Vakuutukset kannattaa tarkistuttaa säännöllisesti. ”Nyt on oivallinen hetki laittaa vakuutukset kuntoon. Monella on vanhanaikainen käsitys raskaista tapaamisista, mutta vakuutusasiat voidaan hoitaa kuntoon parissa tunnissa vaikkapa omalla kotisohvalla”, Keskinäisen Vakuutusyhtiön Turvan vakuutusedustaja Jaakko Kovanen kertoo.

”Oma työni on vastuullista palvelutyötä, jossa olen asiakkaan apuna tekemässä oikeita ratkaisuja omaisuuden ja myös henkilövakuuttamisen suhteen”, Jaakko Kovanen painottaa.

Monia vakuutuksia on helppo ostaa netistä, mutta omakotitalon vakuuttamisessa ammattilaisesta on iso apu. ”Vakuutuksia itse kahlaamalla aikaa menee vähintään yhtä paljon eikä valittu vaihtoehto ole välttämättä paras mahdollinen. Vakuutustapaamisessa voidaan samalla käydä kattavasti muutkin vakuutusasiat läpi, esim. auto- ja henkilövakuutukset.”

Lähes kaksi miljoonaa suomalaista kuuluu ammattiliittoihin ja Turva tarjoaa heille kaikille etuja. Ammattiliiton jäsen saa esimerkiksi 10 % jatkuvan alennuksen koti-, henkilö- ja kaskovakuutuksista. Turvan asiakkaat ovat olleet tyytyväisimpiä omaan vakuutusyhtiöönsä jo seitsemästi 2010-luvulla. Näin kertoo puolueeton EPSI Rating -asiakastyytyväisyystutkimus.

”Asiakkaidemme tyytyväisuus muodostuu henkilökohtaisesta, laadukkaasta ja huolehtivasta palvelusta, hyvistä vakuutustuotteista ja kilpailukykyisestä hinnoittelusta. Meillä asiakkaasta huolehtiminen ei pääty vakuutuksen ottamiseen vaan siitä se vasta alkaa”, Kovanen summaa.

https://www.turva.fi/henkiloasiakkaat

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli