Kesän ruokahetkien superhelppo ja maittava lisuke hevi-hyllystä – esikypsytetyt mausteiset Mummon Pariisinperunat


Poppamies taikoi perunoihin tymäkän uutuusmaun: valkosipuli- öljy-yrttimaustetuista Mummon pariisinperunoista on tullut jo nyt kesän hittituote grilleihin ja salaatteihin!

Kesä ja kotimainen pottu kuuluvat yhteen. Mutta joko tiedät, että arjen helpottajaa, Mummon Pariisinperunaa saa nyt myös maailmalla palkitun Poppamiehen maustamana? Tästä ei kesäliitto parane eikä pikaista eroa ole odotettavissa, päinvastoin. ”Olemme itsekin yllättyneet uutuusperunoidemme menekistä. K-kauppiaat ovat tehneet heti uusintatilauksia alkutäytön jälkeen. Ihmiset tuntuvat löytäneen hevi-osaston kylmähyllyistä tämän uutuuden, joka sopii säilyvyyden ja helposti säilytettävyytensä vuoksi varsinkin mökeille, jossa ei yleensä ole liikaa kylmätilaa”, kertoo Pohjolan Peruna Oy:n myyntijohtaja Jari Järvinen.

Hyvällä oikopolulla gourmetelämykseen

Perinteinen Mummon tunnetaan Suomen suosituimmista perunamuuseista ja pakasteperunoistaan. Ne on vastuullisesti tuotettu, kotimaisista raaka-aineista valmistettu ja erittäin maistuvia. Raaka-aine tulee Pohjolan Peruna Oy:n sopimusviljelijöiltä Pohjois-Pohjanmaan pelloilta, ja tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti bioenergialla. ”Perunan viljely vaatii viisi kertaa vähemmän vettä kuin riisin viljely ja on neljä kertaa satoisampaa kuin vehnä, isoja asioita esim. ROOTY tuotteissamme”, Järvinen muistuttaa.

Nekin kuluttajat, jotka kokkaavat vain hevi-hyllyjen raaka-aineista, ovat jo pitkään saaneet ruokapöytäänsä tervetullutta vaihtelua Mummon original pariisinperunoista. Niiden suosion takana on varmasti myös se, että tuote on esikeitetty ja siksi tosi helppo käyttää.

”Nyt maustamattomalle versiolle tuli vähän mausteisempi kaveri! Tämän helpompaa ei valkosipuliperunoiden teko grillissä tai pannulla voi olla”, nauraa Poppamiehen tuotekehityksestä vastaava poppamies Marko Suksi. ”Oma suosikkini näistä on pannulla tehtynä makkaraperunat. Ostin juuri viime viikolla neljä pakettia mökille varastoon ja taitaa olla kohta täydennyskauppareissu edessä”, hän paljastaa.

Poppamies Spice House Garlic Potatoes – vakuumipakattu tuoretuote hevi-hyllystä

Valkosipulilla maustetut pariisinperunat on vakuumipakattu tuoretuote, jolla on ilmatiiviin pakkauksensa ansiosta pitkä säilyvyysaika, 90 päivää. ”Lisäksi se on esikypsennetty, joten kypsyysastetta ei tarvitse miettiä. Kullankeltainen värisävy syntyy pannulla tai grillissä nopeasti. Koska peruna on lisäaineeton, gluteeniton ja laktoositon, se sopii todella huolettomasti kesäruokapöytään myös vieraille”, Järvinen lisää.

Mutta mistä herkullinen maku on saatu? ”Poppamiehen mausteseos-reseptit ovat tietysti salaisia, mutta voin paljastaa jotakin. Öljy-maustemarinadissa on käytetty valkosipulin lisäksi basilikaa, meiramia, timjamia, oreganoa, rosmariinia ja sipulia. Öljynä käytetään sydänystävällistä rypsiöljyä, kuten muissakin Mummon tuotteissa”, Suksi kertoo.

”Ensin hevi-hyllyjen hittituotteeksi nousi vakuumipakattu esikeitetty maissi, sitten herkkusienet ja nyt vuorossa ovat Poppamies Spice House Garlic Potatoes 500g ja Mummon pariisinperunat 500g. Tuotekehitys ei jää tähän, tuomme jatkossa lisää uutuuksia, jossa perunalla on makukavereita”, Järvinen paljastaa.

Mutta sitä odotellessa, tänä kesänä nautitaan kotimaan kamaralla pariisinperunoista!

 

Pohjolan Perunan tuotemerkkejä ovat nykypäivän tiedostaville kotikokkaajille suunnattu ROOTY sekä useammalle sukupolvelle tuttu perinteinen Mummon. Poppamies tunnetaan erityisesti chili- ja grillaustuotteistaan, korkeasta laadusta ja arvostuksesta ruokaa kohtaan.

www.pohjolanperuna.fi

Jaa tämä artikkeli


Vapaa-aika