Kesän makuparina kasvikset ja vastuullisuus


Kesällä on ihana herkutella, mutta hyvänmakuinen ruoka voi olla myös terveellistä. Yksi helppo ja yhä suositumpi tapa keventää kesän ruokavaliota ovat kasvispohjaiset vaihtoehdot. 

HoviRuoka tunnetaan perinteisen valmisruoan lisäksi juuri uusien trendikkäiden Free from -tuotteiden valmistajana. Esimerkiksi vegaaniset kasvispihvimme ja gluteenittomat riisi-ja perunapiirakkamme sopivat kaikenlaisiin kesäpöytiin. Mustapapupihvi ja kasvispihvi maistuvat myös grillattuina vaikkapa hampurilaisen välissä.

Tuotekehityksessä panostamme aina kuluttajalähtöisiin tuotteisiin: kuuntelemme herkällä korvalla kuluttajien toiveita ja seuraamme maailman trendejä. Haluamme tuoda markkinoille uudenlaisia ja erottuvia tuotteita. Tämän kesän uutuutena on gluteeniton ja maidoton perunapiirakka, joka sopii hyvin niin kesäaamujen kuin -iltojen herkutteluun. Kokeile vegaanisen yrttilevitteen kanssa tai tuunaa omilla lempitäytteillä! Perunapiirakat ja muut herkkumme löydät kauppasi tuoreen valmisruoan hyllystä. 

Vastuullisuus maistuu paremmalta

Meillä HoviRuoalla näkemys hyvästä valmisruoasta on yksinkertainen: haluamme tehdä siitä aina vain parempaa. Parempi tarkoittaa meille maun lisäksi myös parempaa ympäristön kannalta. Siksi panos-tamme vastuullisuuteen jokaisessa tuotantoketjun vaiheessa. Tuotteiden valmistuksessa käytämme biokaasua ja olemme parhaillaan investoimassa aurinkopaneeleihin. Pakkauksemme suunnitellaan mahdollisimman kevyiksi ja tuplapakkaamista vältetään. Esimerkiksi kasvispihviemme rasiat on valmistettu muovin sijaan kartongista.

Vegaaninen yrttilevite

  • 1 tlk (230 g) kikherneitä
  • 150 g tofua
  • 150 g vegaanista margariinia
  • 1 dl hienonnettua ruohosipulia ja/tai lehtipersiljaa
  • 1 tl yrttisuolaa

Valuta kikherneet. Soseuta sauvasekoittimella kaikki ainekset, mausta ja sipaise HoviRuoan perunapiirakan päälle! 

HoviRuoan makoisat tuotteet löydät kaupan kylmäosastolta! hoviruoka.fi 

Jaa tämä artikkeli


Vapaa-aika