KerabitPro on yläpohjarakenteiden asiantuntija pitkällä kokemuksella


KerabitPro on osa Nordic Waterproofing Group -konsernia ja toimii sekä uudis- että korjausrakentamisen urakoitsijana. Yrityksessä yhdistyvät pitkät perinteet katto- ja vedeneristysrakentamisen asiantuntijana sekä tulevaisuuteen katsova asenne. 

KerabitPro eroaa kilpailijoistaan erityisesti poikkeuksellisen kokonaisvaltaisella alan osaamisella. 

”Meillä on laajat hartiat, joilla kantaa vastuuta. Emme tarjoa vain yhtä tuotetta, vaan kokonaisratkaisun kohteen rakenteesta ja koosta riippumatta”, liiketoimintajohtaja Pasi Jussila aloittaa. 

Kattorakenteiden elementointi on yksi KerabitPron tavoista ratkaista useita rakentamisen haasteita kerralla. Tehdasrakenteiset kattoelementit tarjoavat asiakkaalle koko kattorakenteen yhtenä kappaleena. 

”Elementti nopeuttaa rakennustyötä sekä rakennuksen käyttöönottoa, tuoden vastaavasti kustannussäästöjä”, Jussila kertoo. 

Kattoelementtejä on toistaiseksi käytetty esimerkiksi teollisuustilojen katoissa. Uudenmaan alueen liiketoimintajohtaja Ari Hoikkalan mukaan nyt palvelua tarjotaan myös kerrostalorakentamiseen. 

”Näin saadaan työmaalle säänsuoja ja sisätyöt voidaan aloittaa aikaisemmin”, hän mainitsee. 

KerabitPron selkeä kilpailuetu on avaimet käteen -palvelu. Kattorakenteesta riippumatta on asiakkaalle helpompaa ja turvallisempaa, että kaikki tarvittava toimitetaan samasta yrityksestä. 

”Suuremman kokonaisuuden ostaminen vähentää yritysten, yhteyshenkilöjen sekä ongelmallisten raja-alueiden määrää. Tämä on asiakkaalle parempi vaihtoehto niin rakentaessa kuin takuuajan puitteissa”, Jussila mainitsee.

 

Tulevaisuuden vaihtoehtoja 

Nordic Waterproofing -konserni on jo usean vuoden ajan panostanut vahvasti uusien, ekologisten vaihtoehtojen innovoimiseen. Tämä on toistaiseksi ollut alalla vielä melko poikkeuksellista. 

Ympäristöystävällisempien tuotteiden valikoimaan kuuluu esimerkiksi Kerabit Nature, markkinoiden vähähiilisin vesikate, jossa merkittävä osa bitumista on korvattu mäntyöljyllä. Sen avulla rakentamisen hiilikuormaa voidaan vähentää huomattavasti. 

Kerabit Aurinkokatto on kevyt ja mattomainen bitumikatteen ja ohutkalvoaurinkopaneelien yhdistelmä, joka voidaan rullata paikalleen. Se mahdollistaa bitumikattojen hyötykäytön energiantuotantoon kätevästi ja huomaamattomasti. 

Kiinnostava vaihtoehto on myös vuosia KerabitPron valikoimiin kuulunut, suosiotaan vahvasti kasvattava viherkatto, joka toimii parhaimmillaan tehokkaana tulvaporttina ja vähentää hulevesiongelmia.

Jaa tämä artikkeli


Bisnes Talous ja johtaminen