KC Clinic on kokenut ja kotimainen plastiikkakirurgian asiantuntija


Suomalainen perheyritys KC Clinic on esteettiseen hoitoon, plastiikkakirurgiaan, hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon erikoistunut lääkäriasema sekä sairaala, joka on toiminut
jo yli 10 vuotta. Päätoiminta on Tampereella, mutta lisäksi KC Clinicillä on vastaanotto Helsingissä.

Toimimme hyvin monipuolisesti plastiikkakirurgian ja esteettisten hoitojen parissa, kertoo plastiikkakirurgi, erikoislääkäri ja Suomen esteettisten plastiikkakirurgien yhdistyksen puheenjohtaja.

”Huomioitavaa on se, että vaikka teemme töitä nimenomaan ulko­näön parissa, ei toimintamme ole pelkästään ulkonäköä parantavia toimenpi­teitä vaan usein myös esimerkiksi rakenteellisista tai ikääntymisestä johtuvista syistä toivottavia toimenpiteitä. Lähtökohtamme on se, että koko henkilökuntamme ovat koulutettuja ammattilaisia. Koulutustasoa myös ylläpidetään ja päi­vitetään aktiivisesti,” Kupi mainitsee. KC Clinicille myös kotimaisuus on tärkeä arvo.

”Emme lähetä potilaita esimerkiksi ulkomaille, vaan kaikki toimenpiteet tehdään joko meillä tai yhteistyöklinikoilla.”

Monia vaihtoehtoja kasvojen alueen hoitoihin

KC Clinic tekee paljon esimerkiksi ikämuutoksiin liittyviä kasvojen alueen hoitoja, kuten ihomuutoksien poistoja, silmäluomileikkauksia, otsankohotuksia, kasvojen kohotuksia ja leuanalusen muodonkorjauksia ja tiivistäviä rasvaimuja.

”Olemme tuoneet Suomeen erilaisia uusia plastiikkakirurgisia tekniikoita. Tarjoamme myös hyvin tehokkaita ei­kirurgisia menetelmiä, kuten ihonalaiseen kiinteytykseen perustuvat FaceTite­-toimenpiteet,” Kupi kertoo.

Isona osana toimintaa ovat suositut pistoshoidot kuten botuliini­ ja täytehoidot.  ”Ne sekä täydentävät kirurgiaa, että toimivat omana hoitonaan. Itse myös koulutan näiden pistoshoitojen tekemiseen,” Kupi avaa.

”Haluan myös korostaa sitä, että meillä pistoshoidot tehdään aina terveydenhuollon ammattilaisten toimesta, mikä ikävä kyllä ei Suomessa aina ole itses­tään selvää.”

Kupi haluaa mainita myös kosmetologiset palvelut, jotka täydentävät KC Clinicin kokonaisvaltaista tarjoomaa.”Kosmetologisilla hoidoilla voidaan tehdä asioita, joihin kirurgialla ei pystytä, kuten parannettua ihon laatua. Parhaimmillaan lääkäri ja kosmetologi tekevät hyvää tiimityötä, jolloin saadaan erinomainen lopputulos,” Kupi summaa.

Rautatienkatu 27, Tampere
Lönnrotinkatu 21, Helsinki
020 757 1150
www.kc-clinic.fi

Jaa tämä artikkeli


Kauneus