Kaunis iho japanilaisella nanoteknologialla


KEHO TUOTTAA LUONNOSTAAN hyaluronihappoa, mutta sen määrä vähenee ikääntymisen myötä, mikä aiheuttaa ihon kuivumisen ja veltostumisen. Kosmetiikassa sitä käytetään palauttamaan ihon kosteus ja kimmoisuus. Forlle’din patentoitu menetelmä käyttää hyväkseen ionisoituja mineraaleja, joihin hyaluronihappomolekyylit yhdistyvät. Tämä pienimolekyylinen hyaluronihappo imeytyy syvälle ihoon.

”Gramma hyaluronihappoa sitoo jopa 1000 kertaa painonsa verran vettä solujen väliin, mikä parantaa ihon elastisuutta ja häivyttää juonteita” kertoo Forlle’d-sarjan edustaja, kosmetologi ja estenomi Miia Ylikopsa.

Ihonhoitosarjaa myydään ainoastaan hoitoloissa ja klinikoilla, koska on tärkeää saada suositus omalle iholle sopiviin tuotteisiin kosmetologilta. Tuotteet ovat hajusteettomia ja antiallergeenisia eli ne sopivat hyvin herkkäihoisille ja allergioista kärsiville asiakkaille.

Ylikopsa muistuttaa, että kauneudenhoitotuotteet ovat yksi osa hyvinvointia, ruokavalio ja elintavat ovat peruspilareita. ”Terve, hyvinvoiva nainen on kaunis!”

JAPANILAISEN IHONHOIDON SALAISUUDET

Forlle’din filosofiassa laatu korvaa määrän. Tuotemäärä on suppeahko ja tuotteet riittoisia. Kaikki tuotteet sisältävät pienimolekyylistä hyaluronihappoa, muiden aktiiviaineiden lisäksi. Japanilaiseen tyyliin painopiste on ihon puhdistuksessa.

  1. Ensimmäisen vaiheen puhdistus Hyalogy P-effect Clearance Cleansing poistaa öljyliukoiset epäpuhtaudet sekä meikin iholta.
  2. Toisen vaiheen puhdistus Vaahtoava Hyalogy P-effect Repurerance Wash poistaa iholta vesiliukoiset epäpuhtaudet.
  3. Hoitoneste Kosteuttava Hyalogy P-effect Refining Lotion pehmentää ihoa ja vahvistaa seuraavaksi käytettyjen tuotteiden tehoa.
  4. Seerumi Hyalogy β on ihoa kohottava lihasrelaksantti, jota käytetään miimisten ryppyjen silottamiseen. Seerumi edistää ihon kollageenisynteesin prosesseja ja siten kohottaa ihoa. Se pidentää myös injektiomuotoilun tulosta.
  5. Emulsio Riittoisa Hyalogy P-effect Basing Emulsion kosteuttaa ja suojaa ihoa. Se sopii erinomaisesti meikin alle. Ihonhoitoa voi täydentää naamiolla, silmänympärys-, huuli- ja vartalovoiteella.

www.nanocosmetics.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus