Kauniit kulmakarvat ovat KASVOJESI KEHYKSET


Sinua vastaan kävelee kaunis nainen tai charmikas mies, hänessä on sitä jotain! Et vain tiedä mikä on tuo asia joka kiinnittää ensimmäisenä huomiosi. Hehku kasvoilla saattaa viestiä onnellisesta elämästä ja ilosta joka heijastuu meihin kaikkiin. Tai tuo asia voi olla vaikka luonnollisen kauniit kulmakarvat ja silmät. Usein juuri näin onkin sillä sanotaanhan että kulmakarvat ovat kasvojemme kehykset!

Kaikilla meillä ei ole luonnollisen tummia ja kauniin muotoisia kulmakarvoja. Mutta kaikki me haluaisimme sellaiset. Ja arkea piristämään helpon kestovärin ripsille, jota voi täydentää halutessaan meikillä.

Kääntymällä kosmetologin puoleen saat ammattilaisen käsittelyssä kauniin kestovärin ripsille ja kulmille. Aina et kuitenkaan voi käyttää tätä palvelua. Silloin voit tuoda kauneushoitolan tuntua kotiin ja värjätä kulmat ja ripset itse.

Markkinoilla on erilaisia kestovärejä. Niin kutsutut pikavärit sopivat sekä ripsille että kulmille. Näitä värejä ei sekoiteta vaan käytetään lyhyen aikaa erikseen karvalla, välillä puhdistaen. Värit ottavat kiinni tiukasti ja nopeasti. Värien kanssa onkin tärkeää huolehtia ihon suojauksesta. Väritulos kestää viikkoja.

Sekoitettavien hapetevärien käyttö on ehkä entuudestaan tutumpi tuote. Värit on helppo sekoittaa, levittää ja vaikutusaika on hieman pidempi. Näitä värejä käytetään pelkästään kulmien värjäykseen.

VINKKEJÄ KOTIVÄRJÄYKSEEN
  • Lue ohjeet huolellisesti.
  • Puhdista huolellisesti öljyttömällä meikinpoistoaineella.
  • Jos et ole varma väristä, aloita vaaleimmalla.
  • Tee värikäsittely ajoissa, älä juuri ennen juhlia.
  • Muotoile kulmat aina vasta värjäyksen jälkeen.
  • Älä koskaan käytä hiusvärejä kulmille.
  • Muista allergiatesti!

Tärkeää on myös hoitaa kulmakarvoja ja ripsiä kuten hoidat hiuksiakin. Ota laadukkaat hoitotuotteet osaksi kauneudenhoitorutiiniasi, sillä säännöllinen hoito palkitsee aina parhaalla lopputuloksella.

BeautyLash kestoväri- ja hoitotuotteita saatavana kosmetiikkaosastoilta seuraavissa tavarataloissa:

Sokos, Emotion, Prisma, K-Citymarket, Stockmann sekä muut yksittäiset tavaratalot. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Ohjeita ja vinkkejä: www.beautylash.com/en
Verkkokauppa: www.depend.fi
Maahantuoja Depend Cosmetic Oy, Huittinen

Jaa tämä artikkeli


Kauneus