Ammattikäyttöön suunnitellulla tabletilla tehoa ja luotettavuutta työn tekemiseen


Iskun- ja vedenkestävät Toughpadit on suunniteltu vaativaan käyttöön. Laitteet toimitettiin Remeolle käyttövalmiina ja Kauko on optimoinut ohjelmiston kiireisen kuljettajan arkeen sopivaksi.

”Päädyimme Kaukon tuotteisiin ja palveluihin heidän vakuuttaessa ammattitaidollaan – ei vain laiteostoon vaan kokonaishankintaan liittyen, mikä piti sisällään esimerkiksi ajoneuvoon asennettavat telakointijärjestelmät”, Remeon aluejohtaja Kimmo Käenmäki kertoo. ”Testasimme myös kuluttajakäyttäjille tarkoitettua tuotteita, mutta vaikka niiden hinta oli jonkin verran halvempi, tämä ratkaisu palvelee meitä selvästi paremmin.”

”Meidän palvelumme lähtee asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisestä. Tunnemme eri alojen vaatimukset, ja millaisiin asioihin laitteiden täytyy kyetä missäkin venymään”, Product Solutions Director Kyösti Ollila valottaa Kaukon asiakaslähtöistä toimintaa.

Kaukossa yhdistyvän toimiala- ja teknologiaosaamisen pohjalta yritys kykenee auttamaan asiakkaita jo siinä vaiheessa, kun yrityksissä alkaa pohdinta teknologisten välineiden hankinnasta työtä sujuvoittamaan. ”Asiakkaille kyse on aina arvokkaasta investoinnista, jonka tekemiseen tarjoamme parhaita mahdollisia laitteita. Tuemme myös heitä sopivien ohjelmistojen valinnassa ja käyttökokemuksen mukauttamisessa työnkuvaan sopivaksi.”

”Tunnemme eri alojen vaatimukset, ja millaisiin asioihin laitteiden täytyy kyetä missäkin venymään.”

Ollilan mukaan asiakkaat haluavat löytää nopeasti ja helposti käyttöönotettavia ratkaisuja isojen projektien sijaan. ”Olemme mahdollistaneet tämän ketterän sovellusalustamme avulla, jolla mobiililaitteelle tehdään kevyt käyttöjärjestelmä, joka kommunikoi vain valituin osin raskaiden taustajärjestelmien – kuten ERP:ien – kanssa.”

”Asiakkaan saama lisäarvo ei synny itseisarvoisesti uusista laitteista vaan siitä, että ne valjastetaan toteuttamaan jokin osa työstä automatisoidusti ja tehokkaammin kuin aiemmin”, Ollila summaa.

Panasonic on lujatekoisten laitteiden tuoteryhmän pioneeri ja selkeä markkinajohtaja. ”Harva kykenee valmistamaan laitteen, joka on yhtä aikaa kestävä, kevyt ja jonka akun kesto on hyvä”, Kyösti Ollila valottaa.

Kauko Oy:ssä (ent. Kaukomarkkinat) pitkä historia ja toimialaosaaminen yhdistyy nykyaikaisen teknologian ymmärrykseen. Jo vuonna 1948 perustettu yritys tuntee suomalaisen yrityskentän ja toimialat erinomaisesti, minkä lisäksi yritys on keskittynyt johtavien teknologiatoimittajien edustamiseen.

Kaukon toimittamista ratkaisuista apua toimintaansa ovat saaneet monet kaupan, kiinteistön, kenttätyön, logistiikan, terveydenhuoltoalan yritykset sekä turvallisuusalan ja viranomaissektorin toimijat.

www.kauko.com/fi/etusivu

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kuljetus ja Logistiikka