Kattavasti erilaisia designvalaisimia


Kotimaisen LumenLux Storen asiakkaat arvostavat sitä, että tuotteisiin pääsee tutustumaan verkkokaupan lisäksi myös tamperelaisessa kivijalkaliikkeessä. Muotoilun klassikoita ja trendikkäitä uutuuksia myyvä liike palvelee niin yksittäisissä valaisinostoksissa kuin koko tilan valaisusuunnitelmissa.

Lumen Lux Store on laadukkaisiin valaisimiin ja designiin erikoistunut kotimainen perheyritys.

”Perustimme vaimoni kanssa aluksi verkkokaupan, mutta totesimme pian, että moni asiakkaamme haluaa tulla tutustumaan tuotteisiin paikan päälle. Myymälämme sijaitsee nyt Tampereen Tammelassa. Ovet ovat auki arkisin yhdeksästä viiteen ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan”, kertoo yrittäjä Pekka Hynninen.

Hynninen haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. LumenLux Storessa onkin tuotteet niin yleisvalaistukseen kuin sitten valaisimet sisälle ja ulos. Kaikki tuotteet ovat tyylikkäitä muotoilultaan, jopa jatkojohdot ovat designtuotteita.

”Olen aina ollut kiinnostunut kauniista, toimivista esineistä, siksi tämä ala on minulle niin sopiva. Hyppy muotoiluun on jatkunut nyt myös tanskalaisilla huonekaluilla. Koska jälleenmyyn Suomessa ulkomaisten designbrändien valaisimia, minun on hyvin helppo tilata myös heidän huonekalujaan”, Hynninen kertoo.

 

LumenLux Storesta voi tilata yksittäisen valaisimen, lisäosan
tai projektimyyntinä koko tilan valaisinehdotelman.

Huonekalujen osuutta verkkokaupassa kasvatetaan koko ajan, mutta paino on edelleen valaisimilla.

Verkkokaupassa tuotteet on selkeästi jaoteltu ja ostaminen on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Tuotteet, mitä ei verkkokaupasta löydy, voi tilata sähköpostilla tai perinteisesti puhelimitse.

”Valaisinten hankinnassa on oikeastaan kolme mittaria, joita kannattaa vertailla: kelvin kertoo valon värin, watti valaisimen sähkönkulutuksen ja lumen taas valovirran. Jos asiakas haluaa varmistaa, että valaistusteho on riittävä, voimme tarkistaa tilanteen yhdessä”, Pekka Hynninen kertoo.

Liikkeestä voi myös tilata koko huoneiston tai liiketilan valaisusuunnitelman projektikohtaisesti.

LumenLux Storessa on laadukkaita pihavalaisimia, kuten muun muassa Norlys mallistoa. Hynninen korostaakin, että Suomen ilmasto pistää ulkovalaisimet erityisen koville materiaalinsakin puolesta. Tässä tilanteessa hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä.

”Yleisvalaistuksessa, jossa käytetään spotteja ja ledejä, valikoimassamme on muun muassa SG Lighting -sarjan tuotteita. Tällä hetkellä valaistuksessa suositaan himmentimiä. Niiden on kuitenkin oltava yhteensopivia valojen kanssa. Jos asiakas kertoo, että nykyiset himmennettävät valot välkkyvät tai niistä kuuluu sirisevä ääni, tiedän heti, että hänen sen hetkiset laitteensa eivät sovi yhteen.”

Tutustu tuotteisiin:
www.lumenluxstore.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Koti ja sisustus