Kasvava ja kansainvälisesti toimiva kotimainen tiivistevalmistaja tarjoaa asiakasnäköalan läpi koko teollisuuden


Sastamalassa ja Iissä toimiva FinnProfiles Oy on kotimainen tiiviste- ja eristeratkaisujen laatuvalmistaja, jonka tuotannosta menee vientiin reilu kolmannes. Jo yli 30 vuotta alalla toimineen perheyrityksen liikevaihto on tukevassa kasvussa ja kansainvälisyys kasvaa jatkuvasti, mikä tarjoaa rekrytoitaville uusille ammattilaisille erilaisia kehitys- sekä uramahdollisuuksia.

FinnProfiles on erikoistunut yksilöllisten profiiliratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen yrityksille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja projektiosaamista. Perheyhtiön toisen polven toimitusjohtaja Jukka Mäki-Lahna on määrätietoisesti suunnannut yrityksen strategian kohti kumppanuuksiin ja jalostusarvoon perustuvaa palvelulähtöistä mallia, jossa asiakkaille kehitetään juuri heidän tarpeisiinsa suunniteltuja ja tehtyjä yksilöllisiä, kokonaisvaltaisia tiivisteratkaisuja.

”Täydellisen ratkaisun valmistaminen vaatii sekä tiivistemateriaalien että lopputuotteen käyttötarkoituksen laajaa tuntemista. Sen takana on varhainen yhteinen suunnittelu asiakkaan kanssa, oikeat materiaalivalinnat, soveltuvuuden varmistaminen, laadukas tuotanto, oikea aikainen toimitus ja tuotteen helppo asennus”, Mäki-Lahna toteaa

Laaja-alainen asiakaskunta

Kotimaan markkinoilla FinnProfilesin suurimpia asiakasryhmiä ovat rakennusteollisuuden tiivisteratkaisuja tarvitsevat asiakkaat, kuten ikkuna-, ovija parvekevalmistajat. Muita suuria toimialoja ovat kone- ja laiteteollisuus, raideteollisuus sekä laivanrakennus. Vientitoiminta on keskittynyt raideteollisuuden toimialalle. Yrityksen liikevaihto oli viime tilikaudella yli 13 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on noin 70 henkeä.

”Meillä pääsee näkemään oikeastaan koko teollisuuden läpileikkauksen – asiakaskuntamme on niin laaja-alainen. Jo se tekee meistä mielenkiintoisen työpaikan. Toisaalta kansainvälisyyttä pyrimme kasvattamaan koko ajan. Kasvu tuo omat haasteensa ja luo uusia tarpeita ja työpaikkoja yrityksen sisällä”, Mäki-Lahna toteaa.

Moninainen, kehittyvä ja kehittävä työyhteisö

FinnProfilesilla on varsin matala, suoraviivainen ja läpinäkyvä organisaatio.

”Näin ihmiset pääsevät vaikuttamaan asioihin. Olemme viime vuosien aikana myös tehneet paljon työtä henkilökunnan tasa-arvoisuuden ja yhdenvertaisuuden eteen ja luoneet ihmisille hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet. Kannustamme henkilökuntaa osaamisen laajentamiseen.”, Mäki-Lahna kertoo.

Noin kaksi ja puoli vuotta talossa ollut asiakaspalvelukoordinaattori Inkeri Valtonen vahvistaa tämän näkemyksen pätevän myös työntekijäpuolella.

”Olen saanut täällä hyvän perehdytyksen työhöni. Olen myös saanut hyvät mahdollisuudet kehittää itseäni ja ammattitaitoani haluamaani suuntaan. Työyhteisöön on ollut helppo tulla mukaan. Meillä on tosi hyvä, tiivis työporukka ja -henki sekä tekemisen meininki. Meillä on työyhteisön keskinäistä arvostusta ja myös kerromme sen. Tuemme ja autamme toisiamme niin, että kaikilla olisi hyvä tehdä yhdessä töitä”, Valtonen kertoo.

AVOIMET TYÖPAIKAT JA YHTEYSTIEDOT
⦁ Myyntipäällikkö (lisätiedot myyntijohtaja Mika Kinnunen )
⦁ Työnjohtaja, kehitysinsinööri, varasto/logistiikka henkilö,
tuotanto henkilöitä (lisätiedot tuotantojohtaja Mikko Peltomäki)

https://www.finnprofiles.com/fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä