”Kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa”


Alder & Sound on rakentanut omaa ja asiakkaidensa menestystä yli kymmenen vuoden ajan luottaen pitkäjänteiseen tekemiseen, aitoihin ratkaisuihin sekä ripeään toimintaan. Nyt vauhtia on lisätty entisestään ja kasvutavoitteet ovat korkealla. 

Esimerkkiyritys X on tullut matkallaan siihen pisteeseen, että kiinnostusta olisi myös kotimaan rajojen ulkopuolelle. Miten tehdä se mahdollisimman järkevästi, ilman että rahaa, aikaa ja hermoja tuhlaantuu epäolennaisuuksiin? Tämä on yksi monista tärkeistä ja suurista kysymyksistä, joihin vero-, laki- ja taloudellista neuvonantoa tarjoava Alder & Sound vastaa käytännössä päivittäin. 

Liiketoimintaansa yhtiö on kehittänyt asiakkaiden tarpeiden mukaan. ”Erotumme alan perinteisistä toimijoista sillä, että olemme uteliaita ja ketteriä liikkeissämme. Etenkin pienet ja keskisuuret yritykset arvostavat sitä, että meillä on tarjota toteuttamiskelpoisia ratkaisuja ja meidät saa aina helposti ja nopeasti kiinni”, Alder & Soundin osakas Petteri Rapo lupaa. 

Uteliaisuus ja nopea reagointi menestystekijöinä 

Vuoteen 2019 A&S keskittyi rakentamaan vakaata pohjaa omalle toiminnalleen, mutta nyt yhtiöllä on kasvuvaihde päällä. ”Tavoitteena on kolminkertaistaa viidessä vuodessa sekä liikevaihto että henkilöstömme määrä”, Rapo kertoo. 

Yhtiössä on ymmärretty koko sen kymmenvuotisen taipaleen ajan, että jotta asiakkaat voivat hyvin, on myös omasta henkilöstöstä pidettävä huolta. ”Asiantuntijatyössä oman väen on voitava hyvin, jotta he pystyvät auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaitamme”, osakas Suvi Vänskä muistuttaa. ”Se, että väki viihtyy ja olemme onnistuneet houkuttelemaan alan huippuja töihin meille, kertoo omalta osaltaan onnistuneista työoloista”, Vänskä jatkaa. 

Suurikin yritys on ollut joskus pieni ja luottamus asiakkaisiin rakentuu pitkäjänteisellä yhteistyöllä. Tämä pätee myös poikkeusaikoina Vänskä muistuttaa. ”Luotettuna neuvonantajana meidän on kyettävä tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa myös poikkeusoloissa. Se on mahdollistanut myös oman kasvumme näinä erikoisina aikoina.” 

”Me tarjoamme asiakkaidemme tueksi erikoisalojensa huippuja, jotka ottavat vastuun sovituista kokonaisuuksista. Lisäksi tarjoamme jatkuvaa tukea, jossa päivittäisen liiketoiminnan kimurantteja kysymyksiä pystytään ratkomaan nopeasti ja kustannustehokkaasti tutun neuvonantajan avulla. Lunastamme paikkamme asiakkaidemme rinnalla onnistumisten myötä ja kasvamme heidän kanssaan”, Petteri Rapo summaa. 

www.aldersound.fi

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi