Kastelli EasyIN HELPPOA PIENTALOASUMISTA


Kastelli EasyIN-kodit ovat pientalokoteja, joissa yhdistyvät asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen laatu ja oma rauha. Asuinalueet rakennetaan pääkaupunkiseudulle lähelle palveluja ja joukkoliikenneyhteyksiä.

”Luomme asumisen reviirin, joka ei rajoitu ainoastaan seinien sisälle”, kertoo Kastelli EasyIN aluerakentaminen -yksikön liiketoimintajohtaja Mikko Sutinen.

”Emme kilpaile kerrostaloasumisen kanssa. EasyIN luo erilaisen pientalomaisen vaihtoehdon asumiselle. Kaupungistuminen on valtatrendi, mutta kyse on siitä, miten se toteutetaan.”

Jokainen EasyIN- pientalokohde suunnitellaan yksilöllisesti kuhunkin paikkaan, eikä niissä ole erotettavaa teknistä konseptia.

”EasyIN -kodit mietitään luovasti siltä pohjalta, mitä itse arvostamme ja mikä on ajan henki. Kohteet syntyvät aidolla henkilökohtaisella lähestymistavalla. Meille on tärkeää luoda esteettisiä ja turvallisia ihmisen mittakaavassa olevia kokonaisuuksia, joissa lapset ja aikuiset viihtyvät”, kertoo markkinointi- ja myyntipäällikkö Eira Luukkanen.

”Haluamme palvella niin, että kodinhankintaa suunnitteleva löytää verkosta tarpeeksi tietoa kohteistamme. Kun hän on meihin yhteydessä, asioita on jo mietitty valmiiksi. Usein kaupat syntyvät hyvinkin pian yhteydenoton jälkeen.”

”Tavoitteemme on tehdä kaikki mahdollisimman helpoksi asiakkaalle. Esimerkiksi sisustusmateriaalien valinta onnistuu ohjelmalla, jossa eri vaihtoehdot on etukäteen hinnoiteltu.”

”Ja koska oma myynti on saman katon alla, säilyy vastuu asiakkaan suuntaan alusta loppuun meillä”, muistuttaa Sutinen.

Kastelli EasyIN liiketoiminta

Rakennuttaa pääkaupunkiseudulle asunto-osakeyhtiömuotoisia asuntokohteita.

Vastaa tonttien hankinnasta ja kehittämisestä, rakennusluvan hakemisesta, kohteiden rahoituksen järjestämisestä, asuntojen suunnittelusta, markkinoinnista ja myynnistä.

EasyIN on itsenäinen Kastelli-talot Oy:n liiketoiminta ja osa suurempaa Harjavalta-konsernia, jonka liikevaihto on noin 386 milj. euroa.

www.easyin.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli