Kariteam toimittaa kaikki yrityksesi tarpeet vastuullisesti ympäri Suomea


Kariteam on kotimainen ja suomalaisessa omistuksessa oleva pitkänlinjan perheyritys, joka tarjoaa yrityksellesi kaikki tarvittavat tuotteet sujuvan arjen pyörittämiseen 

Kariteam (aikaisemmin Kirjapaino Kari) on kasvanut valtavasti vuodesta 1966, jolloin Kari Pynnönen perusti oman painoliikkeensä Jyväskylään. Nykyisin Kariteam-konserniin kuuluu kirjapainon lisäksi myös tukku- ja kiinteistöliiketoimintaa ja yhtiö työllistää omassa toiminnassaan suoraan liki 70 ammattilaista. Kariteamin tuotevalikoimaan kuuluvat pehmopaperit, siivous- ja hygieniatuotteet, terveydenhuollon tarvikkeet, keittiö-, kahvio- ja kattaustuotteet sekä toimistotarvikkeet. Nämä tuotekategoriat muodostavat yli 40 000 tuotenimikkeen valikoiman. Valikoimasta löytyvät tunnetut kotimaiset tuotemerkit kuten esimerkiksi Katrin, Kiilto, Kemvit, Berner, Sini, Huhtamäki, Paulig ja Fazer, joita täydennetään kansainvälisillä tuotemerkeillä kuten Torkilla, Ecolabilla ja Abenalla. Oman maahantuonnin ansioista Kariteam pystyy tarjoamaan kilpailukykysiset hinnat asiakkailleen. Kariteamin perusajatus onkin, että asiakas saa kaiken tarvitsemansa yhdestä paikasta, yhdellä laskulla. 

Kariteamin toimintamalliin liittyy vastuullisuus ympäristöstä. Tuotteet ostetaan sisään suurissa erissä, jolloin rahdeista syntyvät kulut ja päästöt minimoituvat, kun useat pientoimitukset jäävät pois. Kariteamin tuotevalikoimasta löytyy paljon ekologisia vaihtoehtoja. Erityisesti huomiota on kiinnitetty myytävien pesuaineiden turvallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Lisäksi valikoimasta löytyy paljon ympäristö- ja allergiaystävällisiä tuotteita. Verkkokaupasta, www.kariteam.fi, on löydettävissä erikseen muun muassa ekologiset, allergiaystävälliset, hajusteettomat, kotimaiset ja Avainlipputuotteet. 

Vuonna 2021 Myimme

Horeca-sektorille Kariteam tarjoaa kattavan valikoiman lautasliinoista take away -annosrasioihin ja ammattipesuaineista tarjoiluastioihin. Kariteamin oma painotalo mahdollistaa Horeca-toiminnassa tarvittavien painatustöiden, kuten menujen, esitteiden tai vaikkapa paikkakorttien painattamisen laadukkaasti Kirjapaino Karissa. Kariteam käyttää toiminnassaan poikkeuksetta FSC- ja PEFC-sertifikaatin omaavia paperilaatuja, joka kertoo siitä, että käytössä olevien papereiden alkuperä on laillisesti ja kestävästi hoidetuista metsistä. Kariteamin kautta on mahdollista tilata personoituja lautasliinoja tai kertakäyttöastioita. 

Tutustu Kariteamin verkkokauppaan osoitteessa www.kariteam.fi 

Jaa tämä artikkeli


Tulevaisuuden HoReCa