Kansallismaiseman lumoa & ylellisiä kylpyläelämyksiä


Pohjois-Karjalassa nautitaan luontoelämyksistä ja lämpimistä vesistä. Näköalahotelli Koli ja kylpylähotelli Bomba tarjoavat laadukkaan majapaikan hemmottelua rakastavalle matkailijalle. 

Kolille tullaan maiseman vuoksi 

Break Sokos Hotel Koli sijaitsee Kolin kansallispuistossa, Ukko-Kolin huipulla. Niin hotellin spa-osastolta kuin huoneista ja ravintolasta avautuu henkeäsalpaava näkymä kansallismaisemaan. Talvella tykkylumipuut näyttävät saavan satuhahmojen piirteet, Pielisen saaret nukkuvan lumipeitteen alla. Tämä on kuin pohjoisen Narnia. 

Hotellin ovelta on Ukko-Kolin huipulle lyhyt matka. Pihapiirin luontokeskuksesta voi vuokrata lumikengät. Myös mäkeen pääsee suoraan hotellin pihasta. Koli Ski tarjoaa rinteitä kaiken tasoisille hiihtäjille, Ukko-Kolin jyrkillä rinteillä (korkeus 212 m) viihtyvät ammattilaskijatkin. 

Koli Relax Spassa nautitaan saunoista ja porealtaista. Marraskuun sumuisina iltoina hetki span ulkoaltaassa tarjoaa mystisen kokemuksen. 

Kalevalainen kylpylä järvimaisemalla 

Bomban karjalaiskylässä, Pielisen rannalla sijaitseva kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bomba tarjoaa elämyskokonaisuuden vailla vertaa. Upea luonto, luksustason kylpylä ja alueen monipuolinen aktiviteettitarjonta saavat vieraat viihtymään Bomballa pidempäänkin. Suurin osa matkustaa tänne juuri ylellisen kylpylän vuoksi. 

Spa Bomba on luonnosta nauttimisen ja rauhoittumisen keidas, jonka karjalaisissa elämyssaunoissa ja monissa eri altaissa nautiskellaan kaikessa rauhassa. Kylpylän suurista ikkunoista avautuu panoraamanäkymä erämaajärvelle ja pohjoiskarjalaiseen luontoon, ulkoporealtaassa maisema on melkein käsin kosketeltava. Sama kaunis maisema aukeaa illallisravintolan ikkunoista, span vaihtuvan värivalaistuksen läpi katseltuna. 

Kolin ja Bomban välimatkaa ajaa tunnin verran. Ikimuistoinen loma syntyy yhdistämällä molemmat kohteet. 

Break Sokos Hotel Koli, Lieksa 

82 näköalahuonetta, osa omalla saunalla. Kolme ravintolaa, kylpylä Relax Spa (kylpyläliput ostetaan erikseen) 

Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes 

68 huonetta, osa järvinäköalalla, ravintola, kylpylä Spa Bomba (kylpyläliput ostetaan erikseen) 

Kulkeminen 

Omalla autolla TAI lentäen tai junalla Joensuuhun, sieltä Kolin kimppataksilla Kolille ja kiskobussilla Nurmekseen. 

www.sokoshotels.fi/fi/nurmes/sokos-hotel-bomba 

www.sokoshotels.fi/fi/koli/sokos-hotel-koli 

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle Matkailu Vapaa-aika