Kandidaattikustannuksen e-kirjaston käyttö laajenee


Antti Lehtonen uskoo, että palvelusta on hyötyä sairaanhoitopiireille.

Kandidaattikustannuksen uudistettua e-kirjastoa voi kokeilla vuoden loppuun asti Virtuaalikirjasto Hellin kautta.

KANDIDAATTIKUSTANNUS JULKAISEE monille jo opiskeluajoilta tuttuja teoksiaan, kuten Therapia Fennicaa, Traumatologiaa, Ortopediaa ja Käsikirurgiaa sähköisessä e- kirjastopalvelussaan. Palvelu on läpikäynyt vuoden 2020 aikana merkittävän uudistusprojektin.

”Toteuttamamme käyttäjäkyselyn pohjalta suunnittelimme käyttöliittymän, joka palvelisi parhaiten asiakkaitamme”, Kandidaattikustannuksen toimitusjohtaja Antti Lehtonen kertoo.

Lehtosen mukaan merkittävimmät uudet muutokset koskevat visuaalista ulkoasua sekä koko kirjaston kattavaa hakutoimintoa, jolla tietyn termin tai diagnoosin hakeminen on yksinkertaista.

”PALVELU ON LÄPIKÄYNYT VUODEN 2020 AIKANA MERKITTÄVÄN UUDISTUSPROJEKTIN”

”Palvelu on visuaalisesti helposti hahmotettava, selkeä ja intuitiivisesti käytettävä ja palvelee käyttäjäänsä niin opiskelussa kuin hektisessä työympäristössäkin.”

E-kirjasto on käytössä eri laajuuksissa yliopistollisissa sairaanhoitopiireissä. Käyttöä
pyritään laajentamaan myös ei-yliopistollisiinsairaanhoitopiireihin, joissa e-kirjasto onkin testijaksolla vuoden loppuun asti.

Pidemmällä ajalla tavoitteena olisi, että lääkärit kaikissa Suomen sairaanhoitopiireissä pääsisivät hyötymään palvelusta.”Kirjamme ovat alansa parhaiden asiantuntijoiden kirjoittamia. Palvelumme tuo relevanttia tietoa helposti saataville terveydenhuollon yksiköihin, erikoistuville ja erikoislääkäreille.”

Jaa tämä artikkeli


Terveys Työelämä