Kalajoen Marina on UNELMAKOHDE MEREN RANNALLA


Pääkuva: Marina Resort / Studio Puisto Arkkitehdit Oy

Kalajoen ympärivuotisista elämyksistä nautitaan pian laadukkaassa uudessa lomakohteessa, Kalajoen Marinassa. Tasokkaassa toteutuksessa on tultu infran valmistuttua rakentamisvaiheeseen. 

Marina on Kalajoen matkailukeskukseen rakentuva merellinen loma-asuntoalue, joka sijoittuu olemassa olevien matkailupalveluiden ja suunnitellun vierasvenesataman yhteyteen. Golfkenttä on kävelymatkan päässä. 

”Marinaan on ideoitu veneilyyn, aktiviteetteihin ja ainutlaatuiseen meriluontoomme liittyviä monipuolisia palveluja. Rakentumassa on merellinen olohuone, jossa viihtyvät niin lomailijat kuin paikalliset. Alueen tasokkaita majoituskohteita on jo rakenteilla ja ensimmäiset valmistuvat kesälle 2022”, kertoo Kalajoen Hiekkasärkät Oy:n toimitusjohtaja Janne Anttila. 

Dyynikylään rakentuu laatukohteita 

Ensimmäisen vaiheen rakennuskohteita nousee Dyynikylän alueelle, meren ja kauniiksi maisemoidun lammen väliin. 

Kalajoen Rakennus Oy tunnetaan muun muassa laadukkaiden loma-asuntomessukohteiden rakentajana. Marinaan yritys rakentaa Marina Resortin, jonka design-kerrostalojen jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke merelle päin sekä oma sauna. 

Marinan Portin Majakka NSA Yhtiöt Oy ja Creamedia Oy

”Ensimmäinen talo on myyty kokonaan ja toisen rakentaminen on alkanut. Yhteistyö kaupungin kanssa on ollut saumatonta”, kehuu kohdetta myyvä Janne Joki-Erkkilä. 

Korkealuokkaisia omistusasuntoja rakennuttavan NSA-yhtiöiden Marinan Portin Majakka panostaa asumisen mukavuuteen, laadukkuuteen ja ekologisuuteen, merinäkymiä unohtamatta. 

”Huoneistot ovat herättäneet paljon kiinnostusta, ja niistä on tällä hetkellä myyty yli 80%”, kertoo Anne Anttiroiko-Takala Kiinteistömaailmasta. 

Lisätietoa Marinasta: kalajoenmarina.fi 

Lisätietoa alueen rakentumisesta: 

Janne Anttila 

Toimitusjohtaja, Kalajoen Hiekkasärkät Oy 

janne.anttila@hiekkasarkat.fi 

Lisätietoa tonteista: 

Fanni Pöntiö 

Tonttimyyjä, Kalajoen kaupunki 

fanni.pontio@kalajoki.fi 

Jaa tämä artikkeli


Elinvoimainen Suomi