Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta


Digitaalisia palveluita kehitettäessä pitää nähdä metsä puilta ja saada tehty työ palvelemaan laajempaa kokonaisuutta

Helsingin Fredrikinkadulla sijaitsee yritys, joka on täynnä tekemisen meininkiä, entusiasmia ja yhteen hiileen puhaltamista. Hauskuutta ja hyvää henkeä pulppuava Sparta Consulting tarjoaa tiedonhallinnan ratkaisuja valtavirrasta poiketen, rautaisella ammattitaidolla.

Konkreettista, ennakkoluulotonta ongelmanratkaisua

Sparta luotiin alun perin työpaikaksi, jossa töitä tehdään perinteisistä konsulttiyrityksistä poikkeavalla tavalla. Tekemisen keskiössä ovat talon työntekijät ja sitoutuminen asiakkaiden tavoitteisiin, ei pelkästään kvartaalituloksen maksimointi. Tämä lähtökohta on johtanut toimintamalliin, jossa haastavissakin tilanteissa fokus pysyy olennaisessa. ”Vankasti uskon, että tämä on ainoa oikea tapa saada kestäviä ja hyviä tuloksia asiakkaalle pitkällä tähtäimellä”, sanoo Sparta Consultingin toimitusjohtaja Sakari Sanaksenaho.

Tarjolla kilpailuetua hyvin hallitulla tiedolla


Mikä on tällaisista lähtökohdista perustetun yrityksen tuoma arvo asiakkaalle? ”Tiedonhallinnan pitää mahdollistaa digitaalisten palveluiden kehittäminen siten, että niiden rakentaminen ei ole joka kerta oma datasoppansa. Yksittäisiä integraatioita pidemmälle ulottuva ymmärrys tiedonhallinnan laajemmista konsepteista takaa, että uusia asioita kehitettäessä voidaan nähdä metsä puilta ja saadaan tehty työ palvelemaan laajempaa kokonaisuutta” kertoo markkinoinnista vastaava Miko Eklöf.

Laskutusaste ei koskaan määrittele Spartan projektia asiakkaalle. ”Meille on kunnia-asia kantaa vastuumme sovitusta työstä. Haluamme olla taloudellisesti yhtä sitoutuneita hankkeiden onnistumiseen kuin asiakaskin. Vihaamme välinpitämättömyyttä ja sanan helinää.”, Sanaksenaho tähdentää.

Jokainen saa olla ainutlaatuinen

Spartan asiakkailleen lupaama tyytyväisyystakuu ja työntekijöiden motivaatio ovat kantaneet hedelmää. ”Meillä jokainen saa olla ainutlaatuinen. Annetut lupaukset pidetään ja asetetut odotukset täytetään, kymmenien vuosien tietotaidolla ja näkemyksellä”, Eklöf lisää.

 

Toimitusjohtaja Sakari Sanaksenahon johtama Sparta Consulting on hauskuutta ja hyvää henkeä pulppuava työpaikka, jossa paiskitaan lujasti töitä tosissaan muttei totisesti ja aina samalla puolella pöytää asiakkaan kanssa.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli IT