K-Caara tarjoaa yrityksille autoilun kokonaispalvelut


K-Caara on Suomen suurin Volkswagen-, Audi- ja SEAT-henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen jälleenmyyjä ja monipuolisten autoilupalveluiden tarjoaja. Yritys palvelee 15 paikkakunnalla. Suomen yritysautoista lähes 25 prosenttia on K-Caaran merkkejä.

”Tarjoamme yrityksille kaikkien automerkkiemme kokonaisratkaisun suoraan ilman välikäsiä tai vaihtoehtoisesti kolmikantamallin yhdessä leasingyhtiökumppanin kanssa. Toimintamallista riippumatta meiltä saa oman yhteyshenkilön, joka on aidosti kiinnostunut hoitamaan asiakasyrityksensä ja yritysautoilijoiden asioita”, K-Caaran yritysmyyntijohtaja Jaana Särkisilta esittelee.

”Meillä on saman katon alla koko ketju eli maahantuonti, automyynti, huolto ja rahoitus. Se tarkoittaa sujuvaa asiointia, hyvää palvelua ja myös kustannustehokkuutta, kun ketjussa ei ole turhia välikäsiä. Me vastaamme osaltamme siitä että yrityksen autopäättäjä sekä auton käyttäjät voivat keskittyä omaan toimintaansa.” Särkisillan mukaan huoltoleasingin osuus yritysautoilussa on selvästi nousussa myös tuotantoautojen rahoituksessa.

”Huoltoleasing on turvallinen vaihtoehto, koska siinä ei tarvitse murehtia sitä, mikä on auton arvo kolmen tai neljän vuoden kuluttua. Myös auton käyttökustannukset ovat ennakkoon budjetoitavissa. Ja mikä parasta, huollot ja korjaukset hoidetaan varmasti merkkiliikkeessä asianmukaisin ohjelmistopäivityksin.”

Yritysautohankinnat ovat kasvaneet tänäkin vuonna, vaikka uusien autojen kokonaismyynti onkin vähentynyt. Yritykset uusivat autokantaansa kolmen-neljän vuoden ja 60 000–120 000 kilometrin välein, mikä on tyypillisesti kustannustehokkain auton pitoaika.

”Jokaiseen käyttötarpeeseen kannattaa hankkia juuri siihen tarpeeseen sopiva auto. Yritysten autopäätöksiin vaikuttavat sekä kustannukset että ympäristöarvot. Hybridi- ja sähköautojen lisäksi kiinnostustaan ovat lisänneet biodiesel- ja biokaasuvaihtoehdot”, Särkisilta kertoo.

Autoilun sähköistymiseen liittyvä teknologia on kuitenkin vielä kehitysvaiheessa, joten esimerkiksi diesel- ja bensiiniautoja hankitaan vielä pitkälle 2030-luvulle asti.

  • K-Caara on osa Keskoa
  • Palvelee 15 paikkakunnalla
  • Näyttäytyy kuluttajille myös nimillä Volkswagen Center, Audi Center ja SEAT Center -Työllistää 1 100 henkeä automyynnin, jälkimarkkinoinnin ja hallinnon tehtävissä

Lisätietoja: k-caara.fi.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Yrityspalvelut