Jukkatalon Koto-paketilla talo ja tontti muuttovalmiiksi alle vuodessa


Jukkatalon Koto eli koti tontilla mahdollistaa pienemmällä rahalla ja vähemmällä stressillä unelma-asumista paritalossa tontin hallinnanjakosopimuksella tai omakotitalossa vuokra- tai omalla tontilla – keskeisillä sijainneilla. 

Pientalorakentamisen aikana on nykyään mahdollista nukkua yönsä levollisesti ja todeta rakennusvaiheen voivan olla jopa helppoa ja mukavaa. Päästäkseen omaan taloon ei tarvitse tinkiä palveluiden sijainnista, hyvistä kulkuyhteyksistä tai kerätä massiivista lainataakkaa. Rakennusaikana ei myöskään enää tarvitse elää vuosia rasittavassa välivaiheessa. 

Jukkatalon Koto on loistava keino hankkia unelmakoti vähällä vaivalla ja mahdollisimman kustannustehokkaasti. Koto-paketti on kaikkea tätä: laadukas, moderni Jukkatalo hyvällä sijainnilla, tonttimaan perustukset valmiiksi tehtyinä, rakentamiseen liittyvä byrokratia hoituu – ja pihankin saa valmiina. Pankkilainaa hakiessa kotimaisen vankan perheyhtiön, Jukkatalon, vuodesta 1968 jatkunut menestyksekäs rakennushistoria on iso plussa. 

”Tänä päivänä talonrakentamisen suuntaus on selkeästi entistä valmiimpaan kokonaistoimitukseen. Nykyaikainen avaimet käteen -ratkaisu sisältää myös tontin perustus- ja pihatöineen, ja tätä meidänkin Koto tarkoittaa. Olemme ajatelleet Koto-paketin alusta loppuun asiakkaan tarpeiden pohjalta aina sisustusratkaisuiden valintaprosessia myöten”, kertoo Jukkatalon projektipäällikkö Markku Laitila. 

Klaukkalasta unelma-Kotosi? 

Jukkatalolla on ymmärretty hienosti myös se, että suuri osa haluaa rakentaa talonsa keskeiselle sijainnille. ”Hankimme tontit hyviltä paikoilta sekä palveluita että liikenteen sujuvuutta ajatellen. Tontit voidaan myös vuokrata asiakkaille, mikä madaltaa entisestään kynnystä päästä uuteen omaan pari- tai omakotitaloon”, Laitila vahvistaa. 

Nurmijärven Klaukkala on hyvä esimerkki siitä, kuinka loistava sijainti, hieno miljöö ja kehittyvät palvelut on saavutettavissa nyt myös uudistuotannon osalta: Jukkatalon pientaloprojekti on Vanha-Klaukan suurin ja herättänyt selvästi kiinnostusta. 

Pitkä kokemus kantaa myös siinä, miten suunnittelussa huomioidaan tarkoin alueen ja tontin parhaat puolet ja se, millaiset talot niille parhaiten istuvat tulevien asukkaiden toiveita kuunnellen. ”Jokainen kohde rakennetaan urakkasopimuksella 40-50 viikossa muuttovalmiiksi niin, että asiakaskokemus olisi mahdollisimman hyvä”, Laitila kiteyttää. 

Tutustu tarjontaan Jukkatalo.fi/koto tai välittäjien (esimerkiksi Etuovi.com) nettisivuilla. 

Jaa tämä artikkeli


Infrastruktuuri Rakentaminen